Köldökpiercing kivétel (beszélgetés)
13. c40efa00cc
2016. jan. 19. 18:47
Áztasd.
12. Sopianae
2012. júl. 7. 22:44
Na ezt kipróbálom. Amúgy is jót tenne egy forró fürdő.... relatív forró ebbe a hőségeb. Ha semmi változás kiveszem...
11. M.Edina
2012. júl. 7. 22:40
Én is így voltam még anno, hogy miután berakták, nagyon begyulladt.. már én is azon gondolkodtam, hogy kiszedem, mert fél év után is nagyon csúnya, gennyes, gyulladt volt.. aztán elmentünk nyaralni tengerpartra, és akkor teljesen elmúlt a gyulladás a sós tengervíztől. Próbáld ki, hogy fürdésnél egy kád vízbe teszel tengeri sót, és 30-40 percen keresztül áztatod magad ;)
10. Sopianae
2012. júl. 7. 22:36
Ezelőtt is hónapokat szenvedtem vele, de mivel maradt egy csúnya hegem, gondoltam megpróbálom még egyszer hátha..
9. Cippora
2012. júl. 7. 22:34
Attól,hogy gennyes és be van gyulladva még nem kell rögtön kivenni,ez normális.Kamillázd,kenegesd és meg fog gyógyulni!
8. Sopianae
2012. júl. 7. 22:31
Sudocrem-mel kenem... Anno azzal kentem, de semmi... Reggel megyünk venni Lidocaint és kiveszem valahogy...
7. P.Petra
2012. júl. 7. 22:28
Kenegesd Betadine kenőccsel, hátha csillapítja kicsit a gyulladást, óvatosan mozgatni.
6. Sopianae
2012. júl. 7. 22:26
Többet nem lesz semmilyen piercingem :)
Pedig ki van fizetve a nyelv és szépségpötty betétele, de nem érdekel.... :)
5. Annie1130
2012. júl. 7. 22:24
Nekem is volt, egy évig szenvedtem vele, mert úgy voltam vele, ha már megszenvedtem a berakásától, akkor nem veszem ki...folyamatosan be volt gyulladva, állandóan csak a gubanco volt vele. aztán kivettem nagy nehezen...nem mindenkinek bírja ám a szervezete, legyen az akármilyen orvosi fémből.Szerintem ne erőltesd, ha neked is gondjaid vannak vele.
4. Sopianae
2012. júl. 7. 22:24
Köszike
3. Annie1130
2012. júl. 7. 22:22
Próbáld beszappanozni egy kicsit
utána óvatosan törölközővel a kezedben csavargasd meg, de vigyázz ki ne szakadjon a helyéről!
2. Annette
2012. júl. 7. 22:22
Próbáld hűteni, lejjebb húzni a gyulladást, mert így tuti nem fog menni.
1. Sopianae
2012. júl. 7. 22:17
Sziasztok
Tegnap tetettem be a köldökömbe a piercinget, de nagyon be van gyulladva. 6 éve is volt, de gennyezett... és kiszedtem. Ezt viszont nem tudom kivenni.
Mit tudtok tanácsolni. Próbáltam már latex kesztyűvel, ami nem csúszik el, de semmi.. meg sem mozdul.
További ajánlott fórumok:
- Mik a jelei a köldökpiercing kilökődésének?
- Terhesség alatt meghagyhatom a köldökpiercingem vagy ki kell venni?
- Mik az előnyei és hátrányai a köldökpiercingnek? Okozhat betegséget?
- Mennyi ideig gyógyul egy köldökpiercing?
- Begyulladt Köldökpiercing
- Van valakinek jó ötlete arra, hogyan tudnám kivenni a köldökpiercingem?