Kókuszmatrac felnőtteknek....vélemények? (beszélgetés)
Sziasztok! Megfizethető árú kókusz-szivacs (ugyanaz, mint a hideghab) matracot keresek, 80 x 180 cm ill. 160 x 200 cm méretűt. A gondom az, hogy elképesztően drágák. Nincs valakinek ötlete, hogy hol tudnék venni elfogadható (gyereknek: 20 e, nekünk: 40 e forint körüli) áron?
A matrac, amire vágyom: szivacs - kókusz - szivacs. Köszönöm.
Lájkolnám! ;)
Először én is szörnyűlködtem, amikor a féjem kókuszmatraccal állított haza, azt hittem, majd a keménysége miatt nem lesz kényelmes az alvás. De nagyon kellemesen csalódtam, amikor először kipróbáltam. A gyerek azóta is úgy alszik, mint a tej. :) A miénk tetején is van egy latexréteg.
A rugós matracok divatja már lejárt, pedig nem kevesen öltek bele százezreket anno. Most újra a szivacs a divat.
Szerintem édesmindegy hogy min alszunk csak puha, kényelmes legyen. A jó alváshoz fontosabb a tiszta lelkiismeret. :)
Nem tudom milyen a latex-kókuszmatrac. Mi anno a jyskben vettünk kókuszmatracot, nem rugós, ez a fajta:
2,5 éve vettük, semmi bajuk nincsen, és abszolút meg vagyunk vele elégedve. Nincs kifeküdve, "behorpadva". Én csak jót tudok mondani erről a tipusról.
azért egyszerre ne egyél sokat belőle mert megüli a gyomrod... :P
( Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés)
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- A felnőttek világa
- Verdák 2 . Mi a véleményetek, tényleg olyan, mint egy akciófilm felnőtteknek, csak mese verzióban?