Kóbor kutyák! Mit lehet tenni?Miért rakja ki valaki a kutyáját? (beszélgetés)
Lehet, hogy érdemes volna utána járni, hogy máshol mennyiért csinálnák, ezt nagyon soknak találom.
Hova utaztok és mikor?
Már bocs, de miért?
Nekem asszem 3.900 volt a csip tavaly.
Valamikor kiírtam egy szavazást a kutyásoknak, hogy van-e csip a kutyájukban.
Az eredmény most:
279-nek nincs, 29-nek van.
:-(
(Az enyémben van természetesen. :-))
én is imádom a kutyákat. :)
De a nagyoktól félek..elég volt kiskoromban már a kutyaharapás. Tegnap is voltunk sétizni párommal, hát jött egy nagy fekete kutya, persze pórázon a gazdájával. Biztos játszani akart, de úgy jött felém..persze gazdája normálisan meg se tudta fogni, merthogy a kutya húzta őt..jól beszartam!
Végül csak megszagolt, én meg reszkedtem, közben a lány próbálta elráncigálni, és mondta,hogy nagyon játékos...
pffff
Azért kell kötelezővé tenni.
Amúgy meg a veszettség elleni oltás kötelező, és ha nincs valakinek ennyire pénze, akkor ne akarjon kutyát tartani!
Ezért kell(ene) minden kutyát csipezni.
Mintha szó lett volna róla, hogy kötelezővé teszik, de nem emlékszem pontosan, hogy bevezették-e vagy sem.....
Amúgy én is nagyon félek a kóbor kutyáktól!! Nem lehet tudni, hogy jámbor vagy nem?!!! És ha megtámad?? Kinek szólok??!! Biztos nem merne odajönni senki!! Főleg ha sétáltatom a kutyát lehet hogy őt tépi szét a szemem láttára.....És mit tudnék csinálni!!???
Szörnyű komolyan.......ami itt van!!!
Én gondolkoztam már a kutyariasztón.....Szerintetek van értelme? Tényleg hatásos?
Azt hiszem, hiába vitatkoznék veled.
Szerintem akkor te ne vegyél....
Abba az irányba terjed a hang, amerre irányítod.
A puskamikrofonról hallottál már?
Ahhoz hasonló, csak fordított irányba.
Jó persze.
Előtte minden lehetséges dolgot meg kell próbálni.
De gondolom senkinek sem hiányzik,hogy szétmarcangolják a kutyáját vagy netán az illetőre támadjanak.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség mellett lehet simogatni a kutyákat?
- Milyen frappáns választ lehet adni erre a kijelentésre? Az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.
- Hogy lehet leszoktatni a kutyakölyköt arról, hogy mindent összerágjon?
- Ha a parkban a babakocsira támadnak a póráznélküli kutyák, erre az esetre lehet valami kutya riasztót kapni? Karperec, spray, stb?
- Hogyan lehet kivédeni a nagyobb kutyák támadását?
- Ti hogyan oldjátok meg a kutyák tisztántartását, lehetséges fertőtlenítését