Kíváncsi vagy a személyes horoszkópodra? :) (beszélgetős fórum)
Köszi!!! Nagyon tetszik!! :-)))
És ami az érdekes, még van is benne igazság, nem is olyan kevés.
Nem, az, hogy előre...
De érdekes volt egy idegentől hallani, hogy szenvedélyesen szeretem a természetet, védem azokat, akik rászorulnak... arról, hogy a családunkban konfliktus van... és írta, hogy szerinte Afrikához is van vmi közöm, az egyik csillagom által. Hát...egyik nagy álmom, hogy Afrikában a szegényeken segítsek :)
Ha irsz priviben,igen,meg tudom nézni.Ird meg pontosan a szül.helyedet,pontos idővel,ha lehet,percet is.
B.
Szia!
Nekem ezen az oldalon nézte meg az egyik fórumozó, igaz várnom kellett rá... de megérte. Hihetetlen mennyire pontosan írt le.
Óra nap és hely alapján érdekelne, ha valaki meg tudná nézni.
Köszönöm!
Hát de ha nyit egy ilyen fórumot akkor számíthatott volna rá, hogy sokan kíváncsiak leszünk.. :)
Na mindegy, jött és eltűnt..azért egyszer csak visszanéz még ide.. :)
Azt hiszem, hogy mi hiába várjuk itt a választ. Megnéztem az adatlapját, és ezt találtam:
Regisztráció időpontja: 2010-10-09 11:16
Utoljára ekkor volt itt: 2010-10-13 08:02
További ajánlott fórumok:
- A horoszkópnak vagy a pasinak higgyek?!
- Kíváncsi vagy milyen a nyugati-kínai horoszkópod?
- Nem vagyok irigy, de utálom kölcsönadni a személyes tárgyaimat...vagy elhagyják, vagy tönkreteszik ....
- Ingyenes készpénzfelvételről csak személyesen (vagy netbankon keresztül) lehet nyilatkozni?
- Ha személyesen jelentkeztem egy álláshirdetésre, egy hét múlva rákérdezhetek, hogy született-e döntés, vagy azt nem illik?
- Személyes horoszkópomat meg tudná nézni valaki?