Kitol lehetek terhes (beszélgetés)
Kíváncsi lennék. :) Reméljük jól alakult minden.
ezt mi igazan nem tudhatjuk cask te!
Én is így gondolom, de 2014 óta már talán kiderült, hogy kire hasonlít.
Nagyon kicsi a két időpont közti eltérés, szóval... Ebből szerintem nem lehet egyértelműen megállapítani.
Kíváncsi lennék, kitől lett a gyerek végül. Én az ultrahangban annyira nem bíztam volna. Nekem pár hét eltéréssel ugyanarra a gyermekre teljesen mást mondtak, mint ami egyértelműen kiszámítható volt.
Mi lett a neve a szerelemgyereknek?
Nekünk volt öröm, hogy olvashattuk.
Kívánom, hogy attól legyen a baba akitől szeretnéd, de biztosat akkor fogsz tudni, ha megszületik, és ha szerencsések vagytok a párodra hasonlít egyértelműen, ha nem akkor én nem lennék benne biztos, mert a spermiumok még 3 nap múlva is életképesek lehetnek, ebben tudatában viszont, Isten tudja most kié volt a befutó. Annyira kicsi a két pasi között eltelt idő, én mérget nem mernék egyikre sem venni.Nagyobb az esélye a mostani apajelöltnek, de a másik sem teljesen kizárt.
Koszonom szepen viszont kivanok minden jot neked is! Es koszonom, hogy megnyugtattal!!!
Koszonom hogy idot szantatok ram!
Akkor a párod az apa... hisz június 22. és 26. peteérés közelében sem voltál, a júl. eleje, + az ultrahang-adatok is stimmelnek.
Nekem nincsennek elteresek az ultrahangok kozott. max 2 nap. es 2 kulombozo orvos csinallta
Ez nagyon durva! Miért nem akkor beszéltél erről a pároddal, amikor kiderült, hogy terhes vagy? Gondolom, akkor inkább azt javasolta volna, hogy vetesd el, mert nem a más gyerekét akarja nevelgetni, hanem a sajátját!
Erről a pontos számításról az alábbiakban írtam Neked! :)
Az ultrahangról csak annyit, hogy engem többször ultrahangoztak, amikor terhes voltam, és az egyik ultrahangtól a másikig több hét eltérést számoltak, mint ahány hét valójában eltelt.
Az 1. és 2. férfi között kb. 1 hét telt csak el, az szerintem elég necces!
Egyébként az sem jelent semmit, hogy a 1. férfival megszakítottad...
Ha ez után a menszi után nem voltál az első férfival, akkor a jelenlegi párodtól vársz babát.
*a f@t... meg fogjunk hzza szamolni is???*
*ennyire ne nezzel mar hulyenek mindket*
*nem tartottuk a gyertyat*
A nem sok időkülönbség miatt nem lehet biztosan tudni.
lesz akié lesz,ezek utan mar szerintem nem lényeg.
A kisördög felpiszkált;)
Nyilván bennem is felmerülne a "mi van HA" de szerintem ennyi az egész.
leirtam mar hogy honapokkal azelott szakitottunk csak kozbe kibekultunk. de mindegy mert itt mar tenyleg nem a kerdesre valaszol senki
ha realisan gondolkozom bennem se kellet volna hogy felmeruljon, de valamiert megis. pedig a leletek alapjan a fogantatas juliusra teheto juniusra semmikeppen meg a parom ment el bennem csak masik nem.
?????
Külön voltatok, aztán egy másik fazon, és újból ő????? :/
Ő is volt mással?
Nem hozott/hoztál valami nemi betegséget?
o benne ez fel sem merult. csak bennem.
Ha tud róla, akkor téged is, őt is megnyugatatná az eredmény.
Így biztos beleegyezne a vizsgálatba.
Ha konkrétan tudja, hogy mikor voltál együtt a másikkal, biztos, hogy ő is utána számolt már.
Akkor mi tart még vissza?
További ajánlott fórumok: