Kismama vagyok és munkanélküli lettem (beszélgetés)
3. Kiyara
2014. márc. 14. 19:23
Gyed csalàdi ès egyszeri tàmogatàs jàr majd....
Kitartast
Èn szinte egyszerre tudtam meg hogy a ceg ahol dolgoztam egy eve (rendes fizetes mellett) kamu nem letezo es sehova semmit nem fizet utannunk, valamint hogy 10 hetes terhes vagyok....
Így egyetem utan 0 munkaviszonyom van....
2. Kangaroo Island (válaszként erre: 1. - Shiroclown)
2014. márc. 14. 19:08
GYED-et kapsz majd szerintem, de egy könyvelőt kellene megkérdezned igazából.
nem várandósan is nehéz elhelyezkedni, nem hogy várandósan sajnos :-(
munkanélküli központba menj biztos ami biztos!
1. shiroclown
2014. márc. 14. 13:54
Próbaidőmet töltöttem mikor kiderült, hogy babát várok. Sajnos a cég most megszűnt, így a próbaidőmet nem is hosszabbították meg. Most már 15 hetes vagyok, így nyilván nem lesz olyan könnyű munkát találnom. Nagyon elvagyok keseredve, keresem a megoldást, hogy mit hogyan tudnék intézni, és, hogy milyen juttatások járhatnak nekem? Még nem házasodtunk össze a párommal, de egy albérletben lakunk. Van valami tanácsotok? 2011 óta folyamatosan dolgoztam, tavaly szeptemberig. Utána októbertől decemberig, majd decembertől mostanáig. Van valami tanácsotok, hogy megnyugodjak? A párom dolgozik, de azért jó lenne még nekem is dolgozni a baba születéséig (szeptember)
További ajánlott fórumok:
- Kezdődik, munkanélküli vagyok, leendő anyós türelmetlen..
- Mivel munkanélküli vagyok, 2012-ben nem fizettem be az egészségügyi adót. Ilyen esetben, visszamenőleg is kötelezhetnek a befizetésre?
- Ha munkanélküli vagyok megillet valami juttatás szülés után?
- Diákhitel törlesztésnél mennyit kell fizetnem, ha munkanélküli vagyok?
- Segítség, munkanélküli lettem!
- Kötelezhet-e a bíróság gyerektartás fizetésére, ha munkanélküli vagyok és csak az élettársam fizetése az egyetlen jövedelmünk?