Kismama vagyok. Egy pár napja vettem észre pisiléskor, hogy tojásfehérje szerű folyásom van. Természetes ez? (tudásbázis)
Minden terhes anyukának javaslom, hogy a legkisebb gyanú esetén-de anélkül is párszor-csináltassatok kenetvizsgálatot. Nem tart semeddig, de nagy baj előzhető meg vele. Az én első babám majdnem meghalt egy baci miatt. Pedig volt kenet, csak a 21 hét körül, később nem. 3 hétig intenzíven volt, de szerencsére meggyógyult.
Nem ijesztgetni akartam, de figyeljetek nagyon!
de ez nem csak terhesség alatt van?!
csak kevésbé van annyi folyás. nem?! ha valaki nem terhes...
A terhesség alatt ijesztő lehet, ha bármilyen folyása van az embernek, de a legtöbb esetben ártalmatlan jelenségről van szó.
Ha a folyás színtelen, nagy mennyiséű és szagtalan, akkor nem kell aggódni, ez teljesen normális jelenség, a második harmadtól folyamatosan előfordulhat ilyen.
Ha a folyás fehér, és nagy mennyiségben egyik percről a másikra jelentkezik, nem akar múlni, akkor hüvelygyulladásról lehet szó, amit orvossal kell kezeltetni.
eGyébként az elején nekem is volt, sőt majdnem végig előfordult, de soha nem volt semmi bajom.
Azért a dokinak említsd majd meg
7+3-hetes kismami vagyok :)
Egy pár napja vettem észre pisiléskor,hogy tojásfehérje szerű folyásom van.
Nem büdi és nagyon tiszta.
Természetes ez?
Nektek is van vagy volt ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...