Kismama menyasszonyon lehet fátyol? (tudásbázis)
Az igen :) Egy kalappal!
Tényleg, rakjál fel képet lécci!
Remélem, az a fátyol jól megy a hálóingedhez is :o))). Állati bevállalós csaj vagy ;)
Tegyél fel egy fotót a ruhádról légyszi!
Persze, hogy lehet!!!! Sőt, kötelező:) Ez a TE napod!!!!
A húgomon is volt annak idején és nagyon szép volt. 5 hónapos terhesen ment férjhez. És?! Gyönyörű volt, te is az leszel.
Én is voltam terhes,tudom mire gondolsz! :D
DE akkor is!Ha nem a földet nézed hanem a párod mosolyát talán pár percre el is felejted!
Remélem életed legszebb napja lesz,és senki nem rondít bele.Mindent tégy úgy ahogy érzed,ne hallgass senkire!
Fátyollal vagy a-nélkül is gyönyörű leszel!!
Halvány lila az egész, szív alakú mellrészel, könyökig érő ujjal.
Mell allatt masni amit hátúl meg lehet kötni és jól látszik a pocim.És ami minden álmom volt, hogy tiszta csipke, valamint hosszú az uszálya. :)
..mesélj! Milyen lesz a ruhád? Kíváncsivá tettél?
Manapság már minden lehetséges, az összhang a lényeg és hogy jól érezd magad aznap :) Hisz a ti napotok lesz!
Ha a menyasszony fejére kerül és rajta is marad, akkor igen. :)
Viccet félretéve: tojj a szokásokra! Ez nem anyukád és nem a szomszéd Maris néni esküvője lesz, hanem a tiéd - ezt tartsd szem előtt.
Az én favoritom mellesleg egy XIX. századvégi stílusú, koromfekete menyasszonyi ruha, míg a vőlegény hófehérben nyomul. ;)
18 hónapos volt a lányunk amikor összeházasodtunk!
Fehér ruha,derékig érő fátyol minden ami kell...
Senki nem szólt meg,semmiért sem,pedig már anya voltam.
Ez már más világ,mint a szüleink idejében!
További ajánlott fórumok:
- Mennyiért lehet menyasszonyi ruhát kölcsönözni?
- Kismama menyasszonyi ruha
- Hol lehet szép menyasszonyi ruhát kölcsönözni elfogadható áron?
- Kismama menyasszonyi ruhát hol lehet kölcsönözni Veszprém környékén?
- Marcipán bevonatú emeletes menyasszonyi tortát szeretnék. Milyen fajta tortára lehet marcipán bevonatot készíttetni?
- Hol lehet menyasszonyi ruha anyagot vásárolni Szegeden és környékén vagy Budapesten?