Kismama fürödhet a Balaton vizében? (tudásbázis)
De van mérettáblázatuk!
Tankini van náluk sokféle, érdemes nézegetni. Igaz, az a kis kék tényleg helyes.
Nekem az orvos azt mondta, hogy élő vízbe minden további nélkül, a lentebb említettek mellett, lehet fürdeni.
Strandot, fürdőt ő sem javasolta.
Sziasztok köszi szépen csajok hogy írtatok: ) 😘 Gondolom biztos sokan lesznek a vízben mint ahogy szoktak is,meg biztos ne olyan tiszta a víz sem de őszintén mondom hogy félek bele menni lehet csak térdig fogok majd,de azért az orvost is megkérdezem biztos ami biztos.:) Igen amúgy sokan mondják hogy ők bele mentek fürdeni a vízbe mindenféle strandon és semmi baj nem lett de én meg úgy vagyok vele hogy amilyen szerencsétlen vagyok nekem biztos lenne valami baj és ezért is félek nagyon.Első terhességem féltem a babámat hogy még véletlen se okozzak semmi olyat ami rá rossz hatással legyen vagy valami rosszat okozzak a terhességemnek.
Egyebként 22 hetes múltam :) 😘
Amennyire tudom, az első és az utolsó hat héten nem szabad fürödni, a fertőzésveszély miatt.
A közbülső időben meg gondolom, attól is függ, mennyire tiszta a víz, mennyire vannak sokan az adott strandon, mennyire van meleg. És nyilván, csak zárt méhszájjal lehet bemenni, bár ez valószínűleg magától értetődő.
Szóval én ezeket tudom, de a végső szót tényleg mondja ki az orvos.
Remélem, tudsz fürödni. Jó nyaralást!
Ha a vízben ázás a kérdés lényege: én bizony terhesen is szerettem ázni a kádban.
Mondjuk annyira forró vizet nem csináltam, ahogy igazán szeretem, de áztam nem is egyszer.
Ami a Balatont illeti: fogalmam sincs, nincs-e pl. fertőzésveszély, főleg melegebb időben.
Én fürödtem 18 hetesen. Kevés ideig voltam a vízben egyszerre, utána azonnal lezuhanyoztam, és száraz fürdőruhát vettem fel.
Jó pihenést!
Sziasztok. :) Kérdésem lenne hogy kismama bele mehet fürödni a Balaton vizében ??? Férjemmel nyaralni készülünk hamarosan.
Persze az orvost is megfogom kérdezni efelől de azért a Ti véleményeitekre is kiváncsi vagyok. Hallottam már olyanról hogy ha belemegy egy terhes a vízbe elvetél meg ilyenek .Szerintetek ? Köszi ha írtok egy két információt 😊