Kislányommal orrmandula műtétre készülünk. Mire számitsak? (beszélgetés)
SZiasztok
14 hónapos kisfiamnak jövô héten kiveszik az orrmanduláját :( Fogalmam sincs mivel jár ez a beavatkozás, ha a ti picitek is átesett rajta, akkor mondjatok el mire számítsak.
Köszi!
Nekünk lehetett.
Akkor valószínű az én fiamat azért altatták,mert a garatmandulát is kiszedték.
Szia!
Az én kislányomnak másfél évesen vették ki Miskolcon. Amikor a műtőből hozták ki, semmi nem látszott rajta, nézett nagy szemekkel, nem sírt. (Nem altatták, csak egy szurit kapott.)
Később kezdett pityeregni, akkor kapott fájdalomcsillapítót. Az orvos azt mondta este, ha nem ilyen pici lenne és Miskolciak lennénk, mehetnénk haza, de így egyet ott aludtunk. Reggel vizit előtt megnézte, jöhettünk haza. Semmi gond nem volt, ott egész nap játszottunk, estefelé már ehetett banánt, teázott, éjjel jól aludt. Másnap pedig tényleg semmi nem látszott rajta.
meg műtét előtt nem ehet...éjféltől semmit...nem is ihat..orvosunk már elmondta...
még a vérvétel és a többi előtt állunk amit előtte egy héttel kell...belgyógyászati vizsgálat,altatóorvos stb..én is izgulok,nehogy baj legyen...
bent lehet maradni vele a kórházba és csak 1 napot lesz bent!
aztán figyelni kell...
nem tudom..szerintem egy nap az kevés egy műtét után,de azt mondják ez rutinműtét!!
na az enyém is négy:)
nekem kétszer vették ki..csak attól tartok,hogy neki is rosszul csípik el és akkor 2 műtét lesz Isten ments:(
Hála istennek nagyon erős és strapabiró gyerek!
A vérvételnél nézte és beszélgetett a csövek szinéről és ez évben 2 tüdő gyulladást úgy kihordott hogy hőemelkedése sem volt és még talán mozgékonyabb volt mint általában!
Mint akinek semmi baja! :)
Nagyon félek.....:(
Ha kihozzák a műtőből mire ügyeljek?
Az aneszteziológus azt mondta hogy lehet hányás,hányásbelégzés,vérbelégzés.
Erről tudsz valamit?
Szia!
Az én fiamnak 3.5 évesen vették ki egyszerre az orr.és a garat mandulát.3 napig voltunk kórházba.A műtét 40 perc volt.Az altatásból mikor felébredt nagyon sírt,ez az altató hatása.Ha érdekel valami kérdezz nyugodtan:-)
Én is nagyon féltem előtte.
További ajánlott fórumok:
- Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- Abortuszom lesz mire számítsak?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Kecskeméten fogják a kislányomat műteni orrmandulával