Kisgyerekes anyukák, nagymamák: Szerintetek normális dolog? (beszélgetés)
Ne legyél ideges:-) Bocs, de csak annyit írtál, hogy nem voltál benn, nem voltál jelen.
Úgy értettem, hogy nem voltál a szobában. Azt nem írtad meg, hogy vagy két óra múlva tudtad meg egyáltalán.
Ettől függetlenül, beszélnék a párommal, hogy ez az ő dolga, beszélje meg a szülőkkel, az unokával, hogy ez nem megengedhető.
Ne értsd félre, nem téged hibáztatlak. A szülők a hibásak + a párod, mert ő sem áll a sarkára az unokával kapcsolatosan.
Ja, és a azt meg semmiképp nem tűrném, hogy bármihez is hozzávágjon bármit.
A te lakásod, a te tv-d, ha vadidegen lennél, akkor se csapkodhatna hozzá semmit!
Én a helyedben már régen kivontam volna magam a nagymamáskodásból.
ÁhHa nem szólhatok rá, mert nem vagyok vér szerinti, skkor nem is pátyolgatom.
Vagy nagymama lehetek teljes körűen, vagy sehogy.
Ez kiszúrás veled, pároddal beszéld meg.
Nem vagyok az erőszak híve, de ilyen esetben egy jól irányzott pofon nem árt.
Talán a szülő is okul belőle.
Szomorú, ha a férjed nem áll melletted.
Én kerek-perec megmondanám, hogy ameddig nem tud viselkedni a gyerek ne jöjjenek. Ha a férjed ebben nem partner, akkor amikor megérkeznek fognám magam és elmennék otthonról.
Te Ildikó!Kikészülsz ....féltelek.
Igen nagyon bonyolult egy eset...de kicsit finoman de lépned kell..ez nem csak rosszra vezetni
Az igen nem te vagy de ..ebben az esetben ez nem döntően mérvadó...akkor sem te vagy amikor jót teszel,neveled,foglalkozol(!!!???)eteted ,játszol,.foglalkozol stb vele anyja helyett mert ez minden csak nem gyerekneveles részéről..
De az apuka sem egy minta apuka
Én nagyon utálom és mérges vagyok ha verekedéssel akarnak vmit rendezni
De ebben a helyzetben már biztos megoldás egy atyai pofon. Amikor hiszti egyet adni netán pohár vízzel lehűteni
Ildikó itt nem nagy a baj hanem óriási.