Kisfiam csütörtökön kapott Prevenar oltást. Tegnap ment a hasa és hőemelkedése volt. Lehet tőle? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok a lányom múlthéten kapta meg a Prevenárt már a 3. volt meg a kötelező 15 hónapos oltást!
Eddig nem volt gondunk az oltásnál de most nagyon megviselte
Azóta levert ,lázas ,hasmenése van.Ma voltunk a dokinál és a torka is begyulladt!
Neki minden ami az oltással jár végig megy rajta!
Szerdán megyünk megint.
Sziasztok!
CSak amiatt írok, hátha valaki beleolvas. Ugyanez lett nekünk is. Normaflore, smecta, diéta. MÁris jobban van.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!Lehet, hogy az oltástól, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy vírus...az én kisfiam is tegnapra betegedett le ugyanilyen tünetekkel...azért vidd el orvoshoz, jobb, ha megvizsgálja! Nekünk azt mondta a doktor, hogy időben csíptük el azzal, hogy elvittem, s talán megelőztük a nagyobb problémát. Most diétázunk, normaflort és szükség szerint smectat iszik, no meg szopizik a Cseppem:), ma már sokkal jobb a közérzete.
Jobbulást és szép napot kívánok nektek!
hívom a doktornőt nemsokára. Ez már a második oltás volt egyébként. az elsőnél semmi gond sem volt.
Nem is levert,szopizik, csak az étvágya csökkent, és így a széklete hígult.
Mi nem kaptunk oltást és mégis betegek vagyunk.
Nálunk Pest megyében van calíci vírus+ influenza+ bárányhimlő járvány.szerintem nem lehet egyértelműen ilyen járvány idején,hogy mitől van.
További ajánlott fórumok:
- Ezen a héten csütörtökön egy gyümölcsnapra ki tart velem?
- 2 és fél éves kisfiamnak az éjjel 39 fok volt a láza, most még hőemelkedése sincs. Járt már így valaki?
- Kisfiamnak vírusos torokgyulladása van és csütörtök estétől lázaskodik. Néha hőemelkedése van de van amikor láza.
- Mitől lehet a kisfiamnak hőemelkedése, amikor egyéb más tünet nem mutatkozik?
- Piros a kisfiam mandulája, már csak hőemelkedése van, kivinnétek levegőzni?
- A kisfiamnak eltörött az orra pénteken a suliban, csütörtökön mennénk külföldre repülővel, utazhat így?