Kisfiam 8.napos es leesett a koldokcsonkja, most vettem eszre mintha levezik vagy talan valadekos, mit tegyek? (tudásbázis)
Szólj a védőnőnek, aki menézi. egyébként alkohol, és hintőpor, amivel kezeld.
Az én kisfiamnak is ilyen volt, kétnaponta jött a védőnő figyelni.
Egy tanács,nem vagyok okoskodó,de az én picuromnál amikor megfolyt törletet vettek,amit elemeztek és a vége egy antibiotikumos kúra volt,mert a váladékozást a mi esetünkben egy baktérium okozta ami a későbbiek folyamán esetleg lerakódhatott volna izületekben,stb.,mondta ezt a doktornőnk.Tehát még egyszer mondom, hogy nem okoskodok,csak szerettem volna mondani, hogy létezik ilyesmi is és ez a kórházi tartózkodásunk alatt ,megszületése után 4.-napon történt tehát szó sem volt otthoni dolgokról, hogy esetleg nem rendes kitisztítás során jött volna létre.
Szép napot!
Tök furi, mert a mi gyermekorvosunk megtiltotta a hintőpor használatát. (pedig a kórházban azzal szórtuk be minden pelusozásnál)
Itthon alkohollal kell kenni, utána meg Betadine-es fülpálcával áttörölni.
Szia! Nem kell pánikba esned, nincs semmi baj!
A helyes válasz AnciPanci megadta!!!
Szia Ildikó!!!
Óvatosan töröld körbe a köldökét minden pelenkázásnál alkohollal, és szórd be hintőporral!!! Ne aggódj, hamnar alábbhagy a levedzés!!!
Én is megilyedtem pár hete...! :o)
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek a kisfiamon!
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- A kisfiam leesett a székről
- Tegnap azt vettem észre, hogy piros a kisfiam kukaca, és mára megdagadt, és váladékos. Valakinek van ötlete miért?
- Kisfiamnak mar 2 hete leesett a koldokcsonkja, de koldoke meg mindig verezget. Normalis ez? Alkohollal fertotlenitem neki.
- A kislányom 9 hónapos és a szeme már születése óta váladékos. Mióta ovis a bátyó gyakran hörgő gyulladásos