A kisfiam leesett a székről (beszélgetés)
Jaj én is nagy örülök,de valahol félek ettől a bevérzéstől:(de gondolom annak is lenne már jele.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.
Kellemes hétvégét!
Jól tetted, hogy elvitted, és még jobban, hogy kértél rtg beutalót.
Örülök, hogy nem látott a doktornő semmi problémát. :)
Na akkor most már nyugodj meg.
Örülök:-D
És nem lesz semmi baj.
Megjöttünk.
A doktornéni megvizsgálta a fejét a szemeit azt mondja agyrázkódása biztos nincs mert a tünetek már jelentkeztek volna.ami előfordulhat hogy a koponya és a hártya között bevérzik,vagy repedés.ha repedés lenne az fájna szerinte.
azért kértem egy beutalót röntgenre hátha valami történik hétvége alatt.
Évi, a kórházban, ha mégis van agyrázkódása, akkor is csak megfigyelésre tartják bent. Max kap infúziót- ami folyadékot szerintem amúgy pohárból könnyebben magához tud venni.
Ne aggódj!!!!!!!!!!
Sikerült beszélnem egy orvossal a kórházba.Azt mondta mint ott dolgozó orvos azt mondja vigyem be,de mint három gyermekes apuka megfigyelné és ha valamit látna rajta akkor fordulna orvoshoz.(de ő nem mondhat véleményt mint magánember)
Ha felébred a kicsim akkor lesétálunk a dokibácsihoz a többit meglátjuk.
Jó nyilván nem mindegy az sem hogy mennyi idős a gyermek.
Védőnőről nekem sincs sok jó véleményem.
majd írd meg mi volt
drukkolunk nagyon
várok míg felébred,2től rendel a másik doki oda elmegyünk megnézi és ha azt tanácsolja menjünk el a kórházba akkor elmegyünk.
Igen már hívtam a kórházat de nem vette fel senki majd később megpróbálom és tanácsot kérek.
A védőnő az egy...
Ő a múltkor azt mondta vigyem neurológushoz mert valami gond van mert ebben a korban nincs hiszti...
A védőnő lenne az utolsó akit meghallgatnék.
Én azt tanácsolnám hogy várj vele neked sem és neki sem jó ha zavarod!Ha van valami furi akkor menj be vele.Nyilván te tudod te láttad mekkorát esett hogy esett mit vert be mennyit sírt...De ne feledd annyian lehetnének ott mert leesett a gyerek.
Ha úgy érzed szükség van rá akkor menj,ne halogasd.Én is erre gondoltam amit írtál hogy vizsgálatokat végeznék ha végeznek...meg ki tudja mennyit kell várni.
Lehet be kéne telefonálni.
Barátnőm kisfiát az egyik barátja kidobta véletlenül a medencéből, neki sem lett baja, de megnézetni meg kell.
Minden jót nektek!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek a kisfiamon!
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Kötelező megkezdeni az iskolát, ha a kisfiam jövő augusztusban betölti a 6. életévét?
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Beteljesült álom! Kisfiam CSUsSZanása :-)
- Kisfiam 8.napos es leesett a koldokcsonkja, most vettem eszre mintha levezik vagy talan valadekos, mit tegyek?