Kisbusz bérlés (beszélgetés)
Csak gondolkodom, nem kotozkodom 🙂
Ha megszallnak - akkor 8-9 fore a szallas plusz 2 ejre fedezi szerintem boven a kisbusz árát.
Ha valtottan vezetnek, a kusbusszal elég 2 ember a 9bol aki kepes erre.
2 autoval autonkent 2 ember kell ehhez.
Mi oda-vissza is megszálltunk 1-1 helyen.
Esetleg váltott személy vezethetne. Ez persze ugyanúgy felmerül a kisbuszos vezetés esetén is.
Gorogorszagnal viszont kerdes, hogy hanyan tudnak/mernek vezetni, egyedul azert huzos tavolsag levezetni akár csak a Budapest-Paralia, Sarti távolságot.
Illetve a meglevő autok kora es allapota is dugaba dontheti ezt a variaciot.
Ez a jó megoldás !
Amennyiben 4-4 fő ül a kocsikban kényelmesen elfértek a csomagokkal együtt.
Ez ilyen áron van. Akkor is 13000/nap, ha egyedul mész; meg akkor is, ha tele van.
Vagy akkor menjetek két, meglévő szemelyautoval, abba csak tankolni kell.
Jobban jártok ha busszal mentek.
Utazási irodáknál is lehet csak a buszon helyet foglalni, fizetni, ha megvan a szállásotok. Biztos, hogy kevesebbe kerül.
Értem én, de ha ilyen nyaralást akartok, akkor a költségeket is kalkulálni kell.
Autóbérlésért ez az összeg nem sok.
Sokkal többe fog kerülni az üzemanyag és az autópálya matricák, stb.
Ha ez nem fér bele, akkor nem kell külföldre utazni.
Elnézést!
eddig 5-en vagyunk de mivel 2 ágyas szobákba leszünk még kéne majd egy embert aki jön velünk csak sajnos nem mindenki tudja ugyanakkor kivenni a szabiját. Úgyhogy nem biztos hogy ennél többen leszünk és még a szállás is+ a kaja meg más kiadások.
Ha jól tudjuk a 6-7 személyes autóknak meg nincs csomagtartója ezért 9 személyest kell bérelni és így ki kell fizetni a 9 személyt de eddig csak 5-en vagyunk rá
Ez miért sok?
6-8 személy fizeti, nem?
Tehát mindenki fizet 1 napot és kész.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani hogy hol lehetne olcsóbban bérelni Görögországi nyaraláshoz 6-8 személyes kisbuszt autót? Eddig amiket néztünk az mind 13 eft naponta az elég sok nekünk:( Köszi előre is
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek egy 6 éves kislányt ülésmagasítós(9-36 kg)üléssel be lehet kötni előre a kocsiba?Nissan cargónk van, kisbuszszerű autó
- Vezettetek már kisbuszt? Én most fogok először, mire kell figyelnem?
- Tud valaki Békéscsabán olyan helyet, ahol kisbuszt (max.20fő) tudnék bérelni, osztálykiránduláshoz?
- Osztálykiránduláshoz kisbuszt keresek Békéscsabán. Tud valaki segíteni?
- Hogyan tudok Magyarorszagon vasarolt hasznalt autokat / kisbuszokat Angliaba kuldetni?
- Déli pályaudvarról Ferihegyre a reptéri kisbuszt hol és hogyan kell előre intézni?