KISBAB játékbolt (beszélgetés)
Azt hiszem nincs erre szükség. Ha már játék, akkor sokkal inkább a divatos játékok legyenek, amiket a gyerekek szeretnek, pl. a jégvarázsos, Miki egeres, stb.
Ha a profit a cél, akkor inkább ebből lenne.
Igény van rá és vannak is boltok, amik árulják őket. Sok játékboltban van montessori játék IS. Azokat csak pici korban veszik, úgyhogy jól le is korlátozod a vásárlói bázisod, ha csak azt árulsz.
Ha rákeresel a googleban, akkor számtalan lehetőség van ilyet venni online is. Szerintem nem innovatív egyfajta játékot árulni, mivel a montessoris mellett is megveszik az anyukák a másfajta játékokat, nagyon helikopternek kell lenni, hogy csak és kizárólag azokkal a játékokkal neveld fel a gyereked. Ráadásul a legtöbből jó az olcsóbb is, hiszen csak néhány hétre kell, aztán jöhet a következő.
Én nem tenném ebbe a pénzem, de nem az enyém, szóval azt csinálsz, amit akarsz :DDDD
Mit takar a KISBAB? Valami mozaikszó?
Magam részéről nem tartom szükségesnek egy kifejezetten ilyen bolt létrehozását. De ez csak az én véleményem.
Sziasztok!
Mit gondoltok egy olyan játékbolt létrehozásáról, ahol kizárólag fejlesztő játékokat lehetne venni? Ezek a játékok Montessori elvei nyomán természetes alapanyagokból készülnének, és a gyermekek célzott fejlesztését szolgálnák. Ti szükségesnek tartanátok egy ilyen bolt létrehozását?
Köszönöm előre is, ha megosztjátok a véleményeteket!
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy a győri Intersparban a játékboltban hétköznap milyen nyitvatartási idő van?
- Árulnak még játékboltban tejfoggyűjtő tündért?
- Hol lehet Budapesten ablakvarázst kapni?Több helyen voltam már (hobbi- és játékboltokban), de nem tartanak.
- Sam a tűzoltóból, ROZSDI cicát plüss állatban láttatok valahol valamelyik játékboltban?
- Milyen játékboltokat ismertek Budapesten vagy Szigetszentmiklóson?
- Hol található az Y játékbolt Békéscsabán?