Kinéztem egy árut a vaterán. A kikiáltási ár 1 ft, a minimál ár 5000 ft. Akkor most honnan indul a licit? (tudásbázis kérdés)
Én is vettem két fotelt 1ft-ért a vaterán:)Igaz,a szállítás Komáromból 3000ft volt.Na de ennyiben van két fotel.
megnyertem a licitálást!!! (Mondjuk rajtam kívül nem érdekelt senkit...) Szóval, sikerült szert tennem egy Fisher Price kockafaló vizilóra 5300 forintért. Az eredeti ára 14000 forint. Tök boldog vagyok!
én sokat vásároltam a vateráról (még többet a teszveszről), de én mindig csak az utolsó percben licitálok (addig berakom aukciófigyelőbe) és így eddig 1x maradtam le bármiről.
Hello én elég gyakran vásárolok ott és már adtam is el. Egy-két félreértéstől eltekintve eddig még nem csalódtam senkiben. Mindenkinek az az érdeke, hogy jó értékelést kapjon, hiszen ki is zárhatják a honlapról. Én mostanában babaruhákat veszek, minden megérkezett eddig.
Én tavasszal vettel 2 pár kis cipőt Bálintnak 1 forintér!
Utána egy komplett melegítőt 500 Ft-ért! Vannak jó dolgok,m érdemes néha böngészni!
Remélem sikerül a játékot megnyerned Lucának!
Sok sikert és sok-sok szerencsét hozzá! :))
Ó köszönöm! A tietek is nagyon szép csajszi!
Én is Lucának szoktam venni rajta cuccokat :-))) Nagyon édi a bébitek!
a termék adatlapján bal oldalon van egy Aukciófigyelő sor
arra rákatt
és már figyeli is
utána a személyes menüben megnézheted az Általam megfigyelt áruk alatt, hogy mi az, amit megfigyelsz, és hogy áll a licittörténete. sok sikert! :-)
Igen, szoktak harcok lenni! A férjem néha le is bénázza, de többnyire mi vagyunk a "nyerők"! :))
Jó a gép előtt ülni az utolsó 5-10 percben, mert ha el kezdik licitálgatni és még bele fér a te anyagi keretedbe, akkor még a lejárati időig te is tudsz licitálni.
Igen, én sajna így maradtam le egy gyönőrű tükörrül. A naplóm első bejegyzése is erről szól..:-((( azt nagoyn bánom!! 3 perccel a befejezés előtt nyomott mindenki, mint az őrült!!
de sajna résen kell lenni :-))
Köszönöm mindenkinek!
Ja, hogy lehet azt az aukció figyelőt kérni?
Akkor résen leszek! Remélem sikerül!
Csak jót írnak az illetőről! Azt hisze, bele vágok! Szurkoljatok! 20:30-kor zárul a dolog.
Igen, jó taktika, hogy aukciófigyelőt kének a termékre (csak az eladó látja hánya), és utolsó pillanatban elkezdik nyomni a gombt. ez azért jó, mert nem verik fel előre az árat.
szoktak nagy licitharcok lenni? Ilyen pár percesekre gondolok. Mert nem akarok lemaradni róla!
Igen, ha a minimálárat elérted jelen esetben.
semmi. Nézd meg az értékeléseit, arra tudsz valamenniyt alapozni. Én is sokat vásárolok egyébként, és adok is dolgokat.
Biztos tiszta hülyének néztek, de én eddig nem jártam ezen az oldalon, így nem tudom, mi a dörgés... Viszont találtam Lucának egy nagyon klassz játékot, ami alapból 14000 ft.
Így van ez nagy hülyeség. Akkorm iért nem 5000,-ért kiáltják ki? Rengeteg ilyen van amúgy, habár most, hogy fizetőssé tették a minimálárat (gondolom pont emiatt), azért csökkent a számuk.
Igazad van, volt olyan eset, hogy a jellemzésben elég sok volt a semleges és egy pár negatív, nem is mertem licitálni, Még nem csalódtam, legfeljebb a méretek nem stimeltek, de az is kétszer esett meg.
Nálunk volt olyan, hogy az általunk felrakott dologra az utolsó 2 percben licitáltak, el is vitték! Pedig már feladtuk, hogy nem adjuk el! Elment!
Mert eddig nem licitált senki, de este vége az aukciónak. Vagy lehet, hogy előtte egy kicsivel kezdik el nyomni a liciteket? Mik a tapasztalatok? Nagyon szeretném azt az árut. De a villám ár alatt.
Igen, ha egyedüli licitáló vagy és a licit lejártáig senki más nem licitál, akkor te vagy a nyertes, tiéd a tárgy, amire licitáltál!
igen, akár ha 1 ft.--ba kerül akkor is.
Meg kell nézni, hogy az eladó eddig milyen értékeléseket kapott a partnereitől. Ha nem megbízható, nem szabad vele üzletelni.
Elküldi, biztos lehetsz benne! Neki is érdeke.
Mi úgy csináljuk, ha mi adunk el, addig nem küldjük, amíg nem utalták a pénzt! Ha mi vásárolunk, felveszem az eladóval a kapcsolatot, ha megnyertem a licitet, elkérem e-mail-ben a bankszámlaszámot, nevet és utalom a pénzt! Amint a pénz odaért, postára adja a csomagot! Nekünk eddig bevált!
Ja, ha csak én licitálok rá, akkor is el kell nekem adnija, ha lejár az aukció?
Személy szerint, én még élemben nem licitáltam a vaterán és nem tuom hogy működik, de igen, az apukám egy sátrat vett 1200 Ft-ért:)
További ajánlott fórumok: