Kinek volt része 1 éjszakás kalandban? (beszélgetős fórum)
Fátylat rá!:)
Ez az én formám, már nem lep meg.:)
volt 2 is
az elsőt akartam,mert nem tudtam milyen rossz volt nem volt jó pedig álom a pasi ez 100%.A másik pasi bnőjének akart de nekem akkor csak 1 alkalom kellett.Aztán még kb 2x voltam vele és elindult bennem a lavina,aztán ő nem akart engem:( Teljesen kikészített,zaklattam hívtam mindent megtettem.Uhh mennyit ittam miatta,teljesen megszédített....Így vissza gondolva kineveztem magam.Aztán kb 5 hónapja találkoztunk a buszon,és mondtam menjek bulizni azt nosztalgiázunk...haha mondom:):)De nem bántam meg egyiket sem:)
óó, nekem nem kell az álszenteket bemutatni... :D
szerintem ne hadigass. :)
Örülök, hogy különbözőek. Arra utaltam ezzel, hogy az emberek 90%-a bizony álszent. Azért írtam, hogy általánosságokról beszélek, mielőtt megsértem azt a kevés maradék 10%-ot. :D
Köszi, ez most nagyon jól jön, mert épp gondolkodtam egy mérlegszéthasigatáson így estére. :D
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Ki hogy viseli az éjszakás műszakot?
- A párom szinte majdnem mindig éjszakás
- Anyatejes kisbabád mikor állt át a 4 órás etetési rendre? Vagy az egész éjszakás alvásra?
- Valóban elveszik az ápolóktól az ágy melletti, és az éjszakás pótlék összegét?
- Állandó éjszakás műszakban dolgozom