Kinek milyen fogyis tippjei vannak? (beszélgetés)
Nekem a neera lébőjt kúra jött be. 14 nap alatt 7 kg fogytam junius végén és azt tartom is. Szénhidrát tekintetében Norbi update 1-es kenyeret eszem, a husokat párolom, vagy wokban sütöm, a halat grillezem. Nagyrészt próbálok szétválasztósan enni, azaz egy étkezésen belül nem eszem szénhidrátot és fehérjét együtt, a husokhoz párol zöldséget eszem, de pl ha nokedlit eszem (teljeskiörlésű tönkölybúza lisztből) ahhoz cukkini pörköltet csinálok. A 2 étkezés közöt igyekszem betartani a 3 órát, ami alatt csak vizet iszom. Általában délután 4 után már nem eszem, de 6 után semmiképpen. Este 8 fele iszom meg az esti zöldalgámat.
Jamuár 4-től ismét megcsinálom a neerát, mert még van mit leadni.
Én úgy kezdtem el hogy nem ettem este 6 után majd pár hónap után meg már 6 után most meg még inkább figyelek a mennyiségre,ezt május óta szép fokozatosan csinálom (eszem édességet meg ma is pl. reggelire 3 db toast kenyér piritósként,hozzá magyaros vajkrém,csirkemell felv,retek,pari,paprika,póréh.,naiként 1 rudi,majd ebédre tarhonyás lecsós hús.....utána desszertként 1 rudi......majd 2-3 után semmi és inni inni inni VIZET
Nem gyors fogyás de szépen megy le én most tartok 20-21kg minusznál
Szia!Elég helytelen módon fogyóztál.De gondolom,ezt az én okoskodásom nélkül is tudod.
Én most almaecetet iszok,mellette zöld teát,és napi 2 szűz kapszulát.Persze oda figyelek rá mit eszem.Egyelőre,tészta rizs,krumpli kizárva.De nem koplalok,eszem napi 3*.18 nap alatt 3 kilót adtam le.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Ki mit tud a géndiétáról? Milyen édesgyökér szirup az új fogyiszer?
- 90-100 kg körüli fogyisok, ti milyen testmozgást végeztek?
- 20 kilót szeretnék fogyni, milyen jól bevált fogyis receptekkel tudnék?
- Stílusos megjelenés mindenkinek - avagy egy leendő stylist öltözködési tippjei
- Milyen tippjeitek vannak hajnövesztéshez, hajápoláshoz?
- Szőrtüszőgyulladásra, szőrbenövésre milyen tippjeitek vannak?