Kinek milyen fóbiája van? Illetve ki mitől fél a legjobban? Írjatok.. (beszélgetés)
Sáskától,büdös bogrtól...ha a büdös bogár repül , én menekülök.
Volt h éjszaka gépeztem és nyitva volt az ablakom.Bejött egy ,, szörny,, ..én meg kirohantam..kint ültem reggel 5ig a konyhába,mert nem mertem vissza menni a szobámba.
5kor kelt anyum!:D
De volt olyan is,h cipőkkel támadtam rá.Addig dobáltam,2-3 méterről amíg meg nem döglött.
De a madártól is tartok.Volt h nappal bejött egy madár(panelba),én meg a kutyamat fogva kiszaladtam a lépcsőházba....Végig teloztam az egész családomat h jöjjön haza és szabadítson meg...
Végül jött egy ,,szomszéd,,aki kiküldte a madarat.
Bárcsak én is ilyen lennék...
A kaszáspók is a rémálmaim közé tartozik. :(
Pók, halálosan rettegek tőlük. Durva pánik roham tud rám jönni ha egy is a közelembe van, sőt ha még rajtam mászik..
Félek a magasban, de ezt még valahogy leküzdőm, vagy egyszerüen lecövekelek és nem mozdulok :D
Írtózom a bohócoktól.
Félek a víztől, csak akkora vízbe vagyok hajlandó bemenni még amekkora én vagyok. Kiskori álmom hogy bele esek a vízbe és megfulladok, úszni persze nem tudok.
Asszem ennyi
Csatlakozom-én is a pókoktól félek,rettegek:oo
Az icipici póktól nem félek,csak a nagy példányoktól:D
szintén arachnophobie.. de csak a nagyoktól (kb 1 cmestöl), de a kaszáspókokat szeretem :-)
valamint akrophobie..
pók
De brutális. Kiver a víz, lemerevedek, aztán, vagy elájulok, vagy sikítok. Végül síró görcs.
A legkisebb póktól is.
De ha képen látom,akkor is remegek...
Most azét fejeztem be 1 napló olvasását, amit imádtam. De az írónak van 1 bazinagy pókja, amiről képet is tett fel :'(
részvétem :S
én is családi házban lakom, fingom nincs mit csinálnék, ha emeletes házban laknánk... sztem lefogynék gyorsan az tuti...:D
Te jó ég!
Akkor Nálad valóság alapja is van a dolognak:(
Nekem még semmi ilyen élményem nem volt, de még így is félek, amúgy pont az általad leírt dolgot képzelem el mindig, hogy mi lesz, ha...
Családi házban lakom, ez nem gond, de NAV (munkám miatt), aztán továbbképzések, ez mind liftezéssel jár:(
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Ti bírjátok a légkondit, illetve a levegőkeringető rendszert?
- Banki károsultak illetve közüzemi számla elmaradás, ti is bajban vagytok? Írjatok.