Kinek mikortól aludta át az éjszakát a kisbaba? (beszélgetés)
:) Most piheni ki magát a későbbi dorbézoláshoz! :D
Egyébként tuti közre játszik, hogy kevesebb lett a tejem és amikor jöttek a fogai decemberben akkor elfogadta még a cumit is, amitől előtte öklendezett. A cumi megmaradt a cici nem... :)
7 hetes kora óta és szerencsére a fogzás sem zavarja a legkevésbé sem. (Onnan tudtam meg hogy kijött két felső rágó foga, hogy napokig nem akarta vissza adni a fogkefét, mert jól esett neki rágcsálni.)
Mivel így el vagyok kényeztetve, félek is, hogy a második milyen lesz:))
Ejnye-ejnye! Azt hiszem el kell beszélgetnem uraságával! :) Milyen pasi alussza végig az éjszakát? :)
Egyébként nekem mind a három baromi sokára aludta át az első éjjelt- de a lányom szopatott meg a legjobban, 3 éves is elmúlt - igaz addig szopott is.. :)
Nekem a második éjszakától végig aludta:D
Hazamentünk a kórházból, az első éjszakát végig cuppogta, szuszogta, a másodikon meg már aludt.
Én nem szoptattam és elég nagy volt, ahhoz is, hogy ne kelljen etetnem éjjel, így nem volt miért fent lennie.
Egyik3 hetes koratol aludz 6-7 orat egyben a masik ugyanezt 2 eves koratol tette csak meg. Atlagban hozzak a normat :))
De a mi peldank is mutatja, hogy atlaggyerek csak papiron van. Amugy figyeld a sajat gyermeked. Azran majd beall a sajat ritmusotok.
Ha jön a foga,nincs mást tenni,mint éjszakázni.
Mivel nálunk nem volt cumi,volt,hogy 2-3 órát sétálgattunk velük éjjel,hogy megnyugodjanak.
A nagy fiam már néhány hetesen átaludta az éjszakát,ha épp nem jött foga,a kicsi pedig 7 hónaposan.
Minden gyerek más!
Az enyém az után aludta át az éjszakát,hogy elvettem tőle a cumisüveget!4,5 éves korában vettem el,és azóta alszik át éjszakákat!
További ajánlott fórumok:
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- Hogy sikerült átaludnunk az éjszakát
- TB fizetés, mikortól és meddig?
- Mikortol adhato a banán kisbabának?
- Kisbaba a nagyszülőkkel... mikortól?