Kínai pirított tészta recept
25 perc
A Kínai pirított tészta hozzávalói:
1 hagyma
1 sárgarépa
1 fehérrépa
fél kígyóuborka
kb 10 dkg édeskáposzta
só
édesítő
sötét-és világos szójaszósz
édes-savanyú chiliszósz
spagetti
A Kínai pirított tészta elkészítési módja:
A zöldségeket felcsíkozzuk. Az uborkából kikaparjuk a magját, majd szeleteljük. Kis olajon pirítani kezdjük a hagymát, hozzáadjuk a többi zöldséget, sózzuk és 1 ek édesítőt teszünk rá. Adunk hozzá 1 ek világos, 2 ek sötét szójaszószt, majd 2 ek chiliszószt. Kicsit édeskés ízénék kell lennie, ha szükséges még teszünk hozzá szójaszószt. Közben kifőzzük a tésztát, majd a zöldségekhez adjuk, jól összekeverjük, és együtt még átpirítjuk.
90 napos-szénhidrát nap
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Shephard, 2013. jan. 28. 21:23
A kínai pirított tészta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.