Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Kínai pirított tészta recept

Kínai pirított tészta recept

Elkészítési idő 25 perc

A Kínai pirított tészta hozzávalói:
1 hagyma
1 sárgarépa
1 fehérrépa
fél kígyóuborka
kb 10 dkg édeskáposzta

édesítő
sötét-és világos szójaszósz
édes-savanyú chiliszósz
spagetti


A Kínai pirított tészta elkészítési módja:
A zöldségeket felcsíkozzuk. Az uborkából kikaparjuk a magját, majd szeleteljük. Kis olajon pirítani kezdjük a hagymát, hozzáadjuk a többi zöldséget, sózzuk és 1 ek édesítőt teszünk rá. Adunk hozzá 1 ek világos, 2 ek sötét szójaszószt, majd 2 ek chiliszószt. Kicsit édeskés ízénék kell lennie, ha szükséges még teszünk hozzá szójaszószt. Közben kifőzzük a tésztát, majd a zöldségekhez adjuk, jól összekeverjük, és együtt még átpirítjuk.

90 napos-szénhidrát nap


Kategória: Tésztafélék receptjei


A kínai pirított tészta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook