Kínai "nyolc kincs" szószt hogyan kell elkészíteni? (tudásbázis)
Ezt találtam neked:
"Szia!A nyolckincs tul.képp egy étel neve! és azt a 8 "kincset" jelöli amiből készül
persze ez sem szentirás,mert készülhet csirke vagy csirke és marha husból vegyesen,és ehhez jön az ujhagyma a bambuszrügy a zöldbab vagy lóbab,gyömbér , paprika répa,beáztatott-száritott fafül gomba vagy friss gomba stb.. igazából nics konkrét szabály,azt teszel bele amit akarsz:-)
a vékony pici szeletekre vágott husikat tedd egy fél órára tálba,amiben elkevertél kis vizzel keményitőt
vokban forró olajon rázogatva süsd meg,huzd félre,piritd meg a zöldséget is
kis tálban keverj el nagyon apróra vágott fokhagymát és friss gyömbért,paprika krémet csilit szójaszószt cukrot rizsecetet huslével és keményitővel és a végén ezt öntsd az elkésszült nyolc kincsre
ne legyen sem édes sem ecetes,az izek harmóniájának létrehozása kóstolgatást és némi rutint kiván de hajrá!! "
De itt többet is olvashatsz róla:
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- A paraj finom? Hogyan kell elkészíteni, ti hogy szoktátok?
- Spenótot hogyan lehet finoman elkészíteni?
- A kínai csűdfű gyökér teának mi a tradicionális elkészítési módja?