A kínai csűdfű gyökér teának mi a tradicionális elkészítési módja? (tudásbázis)
4. salavita
2017. jún. 15. 19:29
Nincs ráírva a zacskójára. Ez nem más mint a baktövis vagy argulus. Egy amerikai oldalon azt írták, hogy nem szabad forralni a másikon meg hogy lehet. Azért is kérdeztem, mert anány oldal annyi javaslat.
3. Hanami (válaszként erre: 1. - Salavita)
2017. jún. 14. 08:16
" A tea elkészítése A gyökerekből főzet készül: 3 grammnyi csüdfűt (1 púpozott teáskanál mennyiségnyit) 15 percen át főzzünk 2,5 dl vízben. Mézzel és citrommal ízesíthetjük, az elforrt vizet visszapótolhatjuk. "
2. 31bc25d879
2017. jún. 14. 06:16
Nincs ráírva?
Én leforráznám és állni hagynám.
De van az áztatásos módszer.
Ha nincs kifejezetten ráírva, hogy áztatás, akkor az előbbi.
1. salavita
2017. jún. 13. 19:59
A kínai csűdfű gyökér teának mi a tradicionális elkészítési módja?
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- A paraj finom? Hogyan kell elkészíteni, ti hogy szoktátok?
- Spenótot hogyan lehet finoman elkészíteni?
- Lehet-e kapni kereskedelmi forgalomba, előre elkészített, cukrozott, kikevert Rama margarint?