Kimutattak már valakinél kromoszóma rendellenességet a vetélés okaként? (tudásbázis)
Köszi!
Leiden-mutációt már néztek, az szerencsére nincs.
PCOS nem hiszem, hogy vagyok, már sokat olvastam róla itt a hoxán is. Annak vannak tünetei is. Csináltam már tesztet róla, nemleges válasz adott. Ha igaz és jól tudom, amit tudok róla. Azért a fórumot megkeresem, de mintha már beszélgettem volna ott. Azért megkérdezem őket, hátha tudnak segíteni.
Mindenesetre köszönöm a te segítségedet is.
Nem, még nem is voltam a vizsgálaton. 3 elhalt terhességemet kellett műtéttel befejezni. Most utoljára Utrogestant is kaptam meg mindenféle vitamint és a dokim szerint elképzelhető, hogy krom. rendellenességünk van a férjemmel, mert a terhesség kellőképpen meg lett támogatva gyógyszerekkel, így más oknak kell lennie a babák elhalásának. Január végén kell visszamenni kontrollra és akkor elküld Debrecenbe a vérvételre.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy mire számíthatok, mert még babánk az nincs és már 35 vagyok. Viszont kicsit megtört ez a 3 eset és gondoltam hátha valaki más is küzd ezzel a rendellenességgel és biztatni is tudna valamivel.
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Fejlődési rendellenességel született a babám
- Van valakinek olyan babája, akinek tripla x kromoszóma rendellenessége van?
- Volt már valakinél számlálóbiztos? (mikrocenzus 2016)
- Súlyos rendellenesség miatt, hogy zajlik a debreceni Klinikán a szülesztés menete?
- Kombinált tesztem szerint 1:12 az esély genetikai rendellenességre, így megyek genetikai UH-ra és magzatvíz-vizsgálatra. Volt így más is?