Kikötözve (beszélgetés)
Nem értem, olyanok miért „rondítják” ezt a fórumot, akiket ez nem érdekel. Inkább olvasgassatok olyan témákat, amihez „van gyomrotok”. Tényleg. Ez egy remek honlap, tele különböző témákkal. Hadd legyen egy ilyen is. Ez legalább nem lerágott csont. Engem sem érdekel minden téma, azokba nem is ütöm bele az orromat.
Szerintem nem prűd, akit ez nem izgat. De az már az, aki ezen annyit hüledezik, hogy veszi a fáradtságot, és leírja ide, mennyire el van képedve.
Én speciel szeretem, ha kikötöznek és a szememet is bekötözik. Izgalmas ez a kiszolgáltatottság.
És annyira nem is extrém dolog ez. Képzeljétek, vannak ennél durvább dolgok is, amiket már lehet perverznek nevezni. De ki mondta, hogy a perverzség bűn?
Úgyhogy írjon, akit ÉRDEKEL a téma (vagy akinek van értelmes hozzáfűznivalója)!
A kikötözés vagy a bilincs, nah meg a szembekötés szerintem azért elég izgalmas tud lenni. Szerintem nem rossz topik cím, és elég sokat foglalkoznak vele mostanában a médiában is:)
Hogy kinek hogy jön be az már más téma. Akinek eddig jó volt ezután is az lesz. Aki meg nem próbálta, hát nem vagyunk egyformák:))
Nem papos a stori. nem is sexes.
Meg hosszú, majd máskor.
Csak súgom: apának van bilincse.
Valami vagy valaki tényleg volt alattam, nem láttam jól a sötétben, de most már aaannnyira mindegy... jóóó vóóót!
Pedig ki sem kötöztek.
Noooo.... meséljetek!!!
Teljesen beindultam, hol egy pasi gyorsan, gyorsan!
Azt hiszem egy kicsit elhamarkodtam a téma címét és a kérdés feltevését. Inkább úgy kellett volna: Kiszolgáltatva szex közben.
Vegyük bele a fórum témájába nem csak a kikötözési, hanen a megalázást és egyéb testi kényszereket is. Én biztos vagyok benne, hogy vannak párok, ahol ez növeli az orgazmuskészséget. Olyanok hozzászólását is várom, akik aktívan nem gyakorolják, de ismernek ilyen párokat. Mutassuk be az erotika ezen oldalát is a szélesebb nyilvánosságnak.
Engem felizgat, csak azt nem tudom mééér húznak még zsákot is a fejemre?! Csak nem vagyok annyira ronda?
Egyébként minden mindig felizgat.
Kis, rózsazín szőrős bilincsek?
Van egy storim erről, de nem sex téma.
Na, ha te válaszolsz neki, akkor biztos inkább papnak áll!!
Nem feláll...haha!
Ejnye, ne legyetek ilyen rosszak, szerintem csak tele van kérdésekkel amikre nem kap választ::))
Mit szeretnél igazából tudni, kérdezzzzzzzzz
Csak érdekességképpen, Safranek témái :)))
Igazad van Magic life...
Kikötözve
Hármasban
Menjél neki, ugorj neki!
Kukkolás
Üzemzavarok a szexben
Dugni vagy szeretkezni?
Partnereink száma
Tér és idő anomáliák a párkapcsolatokban
Egzotikus szerelem
Durva szavak szex közben
Csak keményen!