Kihívó férfiak (beszélgetés)
szia kedves jozsi!
koszonom kedves soraidat!
udv.
Szia Lolita!
Nagyon köszönöm a támogató megjegyzésedet.
Szép napot kívánok.
Üdv.
szia!mar regota kuldfoldon elek es sokat lattam,hallottam.....nos vannak olyan nemzetisegu ferfiak/nemzetiseguk nem igazan lenyeges/,hogy nekik pl a molett nok jonnek be.egyetertek veled hiszha mindnyajan egyforman neznek ki az lenne igazan unalmas!
udv
Kedves Kacsahercegno!
Szóba került korábban a férfi mell is és a 108-as bejegyzésben szerettem volna kinyitni a témát a női és férfi észrevételek párhuzamba állítása kedvéért, a másik nemmel kapcsolatban. Ezért lehet a hölgyek keble is téma, ha a hozzászólók úgy látják. Főleg azért, mert tudom, hogy a nőknek is kényes kérdés ez, olyannyira, hogy kés alá is mennének, ha úgy látják.
A férfiaknál ugyanúgy előkerülhetnek a kérdések, mint a hölgyeknél, mivel tudom, hogy a nők egy része számára fontos a férfi mellkas. Így az alakja, nagysága, a bimbó ruha alóli kidudorodása vagy éppen a szőrösség vethetnek fel megjegyzéseket. Hasonlóan, mint a hölgyeknél.
Köszönöm a tisztázásra irányuló megjegyzésedet és bocsánat a pontatlanságomért.
További szép napot kívánok
Üdv.
Kedves PöttyösPanka!
Nagyon szépen kérlek, hogy hallgass meg engem is.
A külső az egy dolog és hidd el, őszintén mondom, hogy minden nő külsőjében van mit szeretni bőven. És ezek sokszor veleszületett adottságok. Nem beszélve a belső dolgokról, az érzelmi töltésről stb.
Képzeld el azt a világot, hogy minden hölgy egyformán néz ki. Gondolod, hogy ez minden férfit elgyönyörködtetne? Engem biztos nem. Végül is hogy találnám meg a páromat 😊?
Mindenkit arra kérnék, hogy vállalja fel önmagát, az egyéniségét. Ettől lesz szép színes a világ.
Üdv.
Kedves Zolo!
Köszönöm a megjegyzéseidet.
Szép napot kívánok.
Üdv.
Sziasztok!
Bár a fórum témája a kihívó férfiak, szerettem volna párhuzamot vonni a két nem között olyan értelemben, hogy ugyanazt megengedjük-e mindkét nemnek, és hogy mit gondoltok erről.
Így utólag szeretnék módosítani az eredeti témán.
Bocsánat, de ez az én hibám volt, hogy nem írtam le egyértelműen ezt.
A lógó női mellről, illetve melltartó nélküliségről már volt szó a 42-es bejegyzésben.
A lógó mellekkel kapcsolatban más fórumokon olvastam, hogy kifejezetten bejön a férfiak egy részének. Ez mindenképpen bátoríthatja a nőket, hogy vállalják fel ezt, hiszen bejön.
Ugyanez vonatkozik az átlátszó-kidomborodó mellbimbóra is.
Szóval azt is mondhatom, hogy ez egyéni ízléstől-tetszéstől függ. És gyanítom, hogy ha valami beindítja a pasikat, akkor arra nem adható mindig ésszerű magyarázat; egyszerűen így működik a kémiájuk.
Ezért csak bátorítani tudom a nőket, hogy fogadják el magukat és adják a saját egyéniségüket. Biztos vagyok abban, hogy vannak olyan férfiak, akiknek „úgy ahogy vannak” jönnek be.
Kedves Zolo, mindazonáltal tudom, hogy a véleményeddel sokan egyetértenek, hölgyek és férfiak is, és én ezt tiszteletben is tartom.
Üdv.
Szóval akkor lehűlnek vagy lefagynak a tekintetek is?!
Üdv.
kedves jozsi!igen igy is ugyis lehet ertelmezni a miniszoknyas csajokat,/noket/.sok no azert elvezni,mert biztos,hogy egy pasi megnezi,de ki ne szeretne a figyelmet?azert nem mindenutt/megha masutt divat es termeszetes is volt viselni/de bizonyos orszagokban ez nem ilyen termeszetes,es itt pl most eppen europai orszagrol van szo ahol ezt tapasztaltam.azert nem minden miniszoknyas csaj/no/rossz lany.latin amerikaban szinten azt tapasztaltam,hogy mindenki nagyon modestul oltozik,mas foldresz,mas szokasok.
most is csak azt tudom mondani sokadszorra is,hogy mindenki nezzen a tukorbe es dontse el mi all jol neki!
udv
Kedves Globus!
Amit a válaszodban ecseteltél, fontos szempont.
Egyszer a sietség miatt felvettem egy szűk inget, amiben rendkívül kellemetlenül éreztem magam. És ez persze pedig külsőre is látszott rajtam.
Az észrevételekből jól látható, hogy öltözködésünket számos dolog befolyásolja és bizonyos szempontokat mások fölé helyezünk, az adott helyzettől és prioritástól függően.
Köszönöm szépen a Te válaszodat is.
Üdv.
Kedves Channa*!
Én általában véve bízok a nők ízlésességébe. Csak bátorítani tudom őket, hogy öltözzenek csinosan, legyenek abban a ruhában, ami nekik jól áll. Ez egy nyilvánvaló szempont.
És azzal is bizony egyetértek, hogy egy nőnek nem kell kihívóan öltözködnie, hogy a pasik felfigyeljenek rá.
Köszönöm az észrevételedet.
Üdv.
Hát nem tudom...
Én azért hordok rövid szoknyát, mert az áll jól.
Mélyebb dekoltázst is azért hordok, mert az arányaimat nem rontja el, ha pl. nem V kivágású a felsőm vagy nem megfelelő az íve a mélysége (nem cici villantós mélységről beszélek), akkor úgy összenyomja a mell és nyak közötti részemet, hogy egy debellának nézek ki.
Na, a nadrág az egy más "tészta", azt bármilyet felvehetek, mert mind jól áll (rövid, hosszú, szűk, bő, stb).
Tehát, a lényeg, hogy egy nő nem csak azért részesít valamit előnyben, mert azzal fel akarja hívni magára a figyelmet/mutogatni akarja magát, hanem azért, hogy csinos legyen.
Férfiak közül sem áll jól mindnek a "Magnumféle" rövid nadrág, ahogy a halász nadrág sem.
Egy rosszul megválasztott nadrág hosszal, az egész alakot el lehet rontani! Egy sportos pasiból csinálhat tramplit egy széles szárú halász nadrág.
Nőknél ugyan ez van....
Egyébként egy nőnek nem kell kihívóan öltözni ahhoz, hogy a pasik felfigyeljenek rá.;)
Kedves Lolita!
Először is nagyon szépen köszönöm a megjegyzésedet, nagyon jól triggerelte a témát.
Azok a hölgyek, akik vállalkoznak a férfi igények kielégítésére, nagyon lengén öltöznek. Tipikus például a miniszoknya, vagy a mélyen kivágott blúz, még a hideg idő ellenére is. Az országúton vezetve számtalan helyen lehet ezt látni. Ezért könnyű társítani azzal, hogy az így öltözködő hölgy mindenre kapható. De ez persze nem így van, korántsem húzható rá minden esetre.
Ha egy nő így öltözködik, annak más oka is lehet. Például kihangsúlyozhatja a nőiességét, büszke lehet rá, jelezheti, hogy számára fontos az alakja és törődik is azzal. És az is megfordul a fejemben, hogy szűrni akarja a férfiakat, akik közeledni akarnak hozzá. És persze még számtalan más ok is lehet, amire én nem tudtam gondolni.
Üdv.
szia kedves jozsi!ha igy folytatom elhizok a sok nevetestol!barki viselhet barmit ezt a szavamat nem masitom meg,de tenyleg azert nem artana egyik nemnel sem meghuzni a hatart!
amit nem ertek az az,hogyha egy csaj miniszoknyat vagy ruhat visel miertis gondoljak a pasik hogy az rogton mindenre kaphato?sok csajnak,nonek egyenesen jol all a mini,de nem igy akinek 2 meteres atmeroju mondjuk a combja.izles,izles csak eztb tudom mondani,mert csakhogy vmi divat az nem jelenti azt,hogy mindenkinek jol is all!
udv
Kedves Lolita!
Először is nagyon szépen köszönöm a megjegyzésedet.
Őszintén megvallva, lemondtam az ilyen póló vásárlásáról 😊. Bár szerintem sokaknak jó móka lenne, ha egy ilyen pólót meglátnának például egy 100 éves nagypapán.
Csak félve, de reménykedve kérdezem, a nők viselhetnek ilyen pólót 😊?
Üdv.
tudom korabban azt mondtam,hogy mindent lehet viselni a jo izles neveben,de amikor mar elitelendo/nem vagyok pedig maradi gondolkodasu/,de azert amikor ezt lattam egy supermarketben egy hapsin,hogy-szeretem a sexet!"feliratot na ez azert ugyancsak megdobbentett,ez mar erosen surolta a joizles hatarat.
vagyhogy orvosi rendeloben korabban kivolt irva,hogy="ne pizsamaba gyere!-ezek azert mar inkabb szerintem arra vall,hogy ez az illeto ugyancsak bunko.orszag nevet direkt nem irom meg,mert meg en szegyenkeznek mas helyett akkor!
Szia Érdekes73!
Köszönöm a válaszod.
Az embernek változik az ízlése, és ma már én is előnyben részesítem a praktikusságot. Régebben szerettem szűk pólókat hordani és nem viseltem inget. Mára ez megfordult, és a lazább cuccokat szeretem többnyire.
Üdv.
Szia Srcrss!
Köszönöm a válaszod.
Számomra egyáltalán nem hihetetlen, hogy először magadnak akarsz tetszeni. Ez egy jóleső belső érzés, ami magabiztosságot adhat.
Egyetértek a 88-as megjegyzéseddel.
Köszönöm.
Üdv.
Szia Srcrss!
Köszönöm a válaszod. Nagyon tetszik az az attitűd, hogy nem szólod meg a kirívóan öltözködőket, hiszen az ő dolguk. Még akkor sem, ha nem tetszik Neked.
Más fórumokat is szoktam olvasni, és vannak olyan férfiak, akiknek bevallottam tetszenek a lógó mellek, az elöl deszka-hátul léc nők (ilyeneket is ismerek és van férjük), vagy éppen a kibuggyanó hurkák.
Én ezt egy üzenetnek tudnám felfogni, nevezetesen, hogy nem kell különösen aggódni az alakunk miatt, mert a tetszés az egyéni.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?