Kihívó férfiak (beszélgetős fórum)
Kedves Kacsahercegno!
Köszönöm a válaszod és különösen annak megértő szellemét.
Üdv.
Kedves Lolita!
Köszönöm válaszod.
Megértem a véleményed, de azért vannak nők, akiknek bejön az izmosság.
Érdekes a fülbevaló kérdése. Szeretünk a nemek közötti egyenjogúság tiszteletben tartásáról beszélni.
Szóval mi van akkor, ha egy férfinek kisugárzása, magabiztossága, nyerő mosolya van, ízlésesen felöltözve, fülbevalóval a fülében?
Kihagynád?
Üdv.
Kedves PöttyösPanka!
Köszönöm válaszod.
Minden bizonnyal igazad van a vizualitással kapcsolatban. Ez akár rám is igaz vagy legalábbis igaz lehetne. Ha viszont a hölgy stílusa, egyénisége stb. nem hat rám vagy éppen visszatetszést ér el, akkor tőlem lehet akármilyen ruhába is akármilyen sminkkel is.
Azt hiszem, hogy elég sok nő osztja a nézeted a férfiak kihívó öltözködésével és domborulataival kapcsolatban, de vannak másfajta értékítéletek is.
Üdv.
Kedves Chana!
Köszönöm részletes válaszod.
Úgy gondolom, hogy a kihívó kategóriába beletartozik az, ha valaki a megszokottól vagy éppen adott normáktól eltérően öltözik, viselkedik és így a figyelmet erőteljesen felhívhatja.
Ennek a visszhangja lehet pozitív vagy negatív, valaki tetszése vagy nem-tetszése következtében. És ez az, ami egyéni, sőt egy adott valaki helyzetétől is függhet.
Ha valakinek pl. rossz a kedve valami miatt, akkor ez rányomhatja a bélyegét a tetszésére is. És akkor is más lehet a reakció, ha valaki partnert keresgél, mint aki nem. És persze lehetnek még más érvek is.
Az átlátszó mellbimbóról a 41. bejegyzésben írtam. Általában véve elmondhatom, hogy sokan vannak, akik egyetértenek Veled ebben a kérdésben, de vannak olyanok is szép számmal, akiknek ez „bejön”, mindkét nem oldaláról.
Ugyanezt elmondhatom a nem-lógó és a lógó mellekről is. Más fórumokon olvastam, hogy kifejezetten az utóbbi jön be férfiaknak.
Szóval azt is mondhatom, hogy ez egyéni ízléstől függ.
Csak bátorítani tudom a nőket, hogy fogadják el magukat és adják a saját egyéniségüket. Biztos vagyok abban, hogy vannak olyan férfiak, akiknek „úgy ahogy vannak” jönnek be.
Tapasztalatom szerint a véleményeddel sokan egyetértenek.
Szóval, még egyszer, köszönöm, hogy részletesen írtál.
Üdv.
Köszönöm válaszod.
Egyetértek Veled, mindenkinek olyan ruházatot kéne hordania, ami kényelmes és tetsző. Ezt persze azért némileg felülírhatja pl. a dress-code.
Mindazonáltal nyáron egy férfinak is átüthet a mellbimbója egy pólón keresztül, még akkor is, ha nem nagy. És ha nincs légkondi, akkor egy alávett trikó még azt is eredményezheti, hogy az illető leizzad, ami pedig kellemetlen lehet.
Jókat írtál a vagányságról is.
Üdv.
sok pasi pl azzal buszkelkedik,hogy mennyire izmos,deha tudnak hogy ez hany nonek nem tetszik hisz igy kisse torznak tunik a testuk.
amit szemelyszerint nem szeretek az egy ferfiban az a fulbevalo.
egy ferfinek a kisugarzasa,magabiztonsaga a nyero es a mosolya.meg persze oltozzon fel izlesesen.
kihívó az milyen?
Mitől kihívó egy ember?
Attól, hogy átlátszik a mellbimbója? Nem hinném.
A férfiaknak ne látszódjon át a mellbimbója. Vegyen olyan vastag anyagból pólót, amin nem látszik át. Ha átlátszik neki, akkor ott befigyel a túlsúly vagy a hormonbetegség.
A csimpánz csöcs nem szép!
Nőknél sem szép, ha látszik a mellbimbó. Számomra ez igénytelenség.
Hány gombot gomboljon ki az ingen? Annyit, hogy ne tűnjön parasztnak. Számomra az ilyen férfi nem kihívó, hanem egyszerűen igénytelen paraszt.
A nagy mellű molett nő, hordjon az utcán melltartót. Nem szép, ha látszik, hogy az amúgy sem tökéletes testén, lóg a nagy melle. Nem a bimbó leggázabb ilyenkor;)
Egy férfi ne hordjon szűk nadrágot! Az nagyon béna. Én azokat, akik túl szűk nadrágot hordanak férfiként, egy kicsit sem látom férfiasnak.
Szerintem, nem sok nő legelteti egy férfi fenekén vagy farkán a szemeit, Nem azt nézzük. Én a teljes összképet nézem, illetve azt, hogy az általa hordott ruha jól álljon neki, férfias legyen benne, és ne azon kelljen gondolkodnom, hogy ez vajon nő vagy férfi?
Az ízlésesség határain belül kellene maradnia mindenkinek. Igen, tudom! Mindenkinek mást jelent ez. Nekem pl. nőkön sem tetszenek a túl szűk ruhák.
Szerintem bizonyos ruhákban egy nő nem kihívó lesz, hanem közönséges.
Egyrészt felőlem mindenki azt hord, ami kényelmes, meg ami tetszik neki. Én úgy öltözködöm, meg sztem sokan mások is, hogy vannak szituációk, pl. munkahely lehet ilyen, ami megkíván egy fajta kinézetet, pl. nőknél (testalkattól függetlenül) többek között azt, hogy ne üssön át a bimbó, szerintem ez férfiaknál is ugyanígy van.
Ugyanakkor ha valakinek jó a stílusa, szintén testalkattól függetlenül, simán még vagány is lehet egy nagyon mini szoknya/nadrág, áttetsző felső, felül kigombolt ing, vagy egy kicsit passzos nadrág. Ott, ahová ez a viselet illik.
Jól néz ki a hölgy!
Üdv.
No meg a rossz fiúkat.
Üdv.
Így van.
A nők alul nézik a férfiakat, a férfiak pedig felül nézik a nőket, hogy milyen a domborulat. Nem csak a nagyságát, hanem inkább a formáját. Pl. h mennyire lóg, és milyen közel vannak egymáshoz.
Azt én is megfigyeltem, hogy egy feszes nadrág bizony felhívja a nők figyelmét. Ezen túl azt is tapasztaltam, hogy elöl is nézik a nadrágot.
A kérdés az, hogy a hölgyek mennyire tolerálják a nadrág feszességét.
Üdv.
Nagyképűséget félre téve, eddig úgy volt, hogy a nők hóditottak engem. Pontosabban jó pár esetben felajánlották magukat.
Elég feszes nadrágokat hordok, és idegenek is megjegyezték, h jó segged van. Nekem az egyik legfontosabb a nőknél a hátsója, de nagyon úgy néz ki, h a nőket is nagyon érdekli.
A nagyon kifestett nők nekem nem tetszenek, mert azt hiszem h el akarnak takarni valamit.
Döntsd el te magadnak, itt van a nem régi képem, ez vagyok én.
Szia Vigyefene!
Szeretném megkérdezni, hogy ha egy hölgyet meg akarsz hódítani, akkor milyen kihívó dolgot teszel? Itt most alapvetően az öltözködésre gondolok.
A nők fegyvertárában nagyon sok minden van, mint például a smink, a dekoltázs, a ruha feszessége stb.
Azt szeretném megtudni, hogy a hölgyek alapvetően hogyan reagálnak.
Köszönöm
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?