Kihez forduljak? (beszélgetés)
Szia, Bucóka!
Bár tudom, kismillióan már megírták előtte, de: fordulj háziorvosodhoz, aki majd ha kell, beutal a nőgyógyászhoz!
A szív egyedül az oxigénhiányra érzékeny, akkor (pl. szívinfarktus) érez az ember fájdalmat (ún. angina pectoris), ami a bal vállba kisugárzik. Szóval, az egészen más.
Nah ez megnyugtató,hogy nekem nem az fáj.Bár még teljesen nem nyugodtam meg.:)
Holnap elviharzok a háziorvoshoz,és megmutatom neki.
Köszönöm.
A háziorvos ad beutalót a nőgyógyászhoz, esetleg mammográfiára is elküldenek. Lehetséges, hogy egy tejmirigy gyulladt be, ami nagyon tud fájni...
A szív nem fájhat (állítólag nincs benne érzőideg),a szívtájéki-környéki fájdalom pedig egészen másmilyen.
Köszi a segítséget.Akkor elmegyek a háziorvoshoz és ő elmondja h mit tegyek!
Őszintén leginkább attól féltem,h nem-e a szivem fáj?!Mert néha már minenfelé fáj,nem csak 1 ponton.
Szia!
Pár hónappal a 30on túl nekem megváltozott a menstruációm. Mielőtt meg akar jönni fáj a mellem, alig lehet hozzáérni.
Szerintem menj el a háziorvoshoz és majd ő beutal a megfelelő helyre.
Pár napja fáj a bal mellem(be) valami.Néha csak úgy magától megfájdul,és ha megnyomom,akkor pedig mégjobban.Kicsit olyan mint ha lenne "ott" valami.
Barátnőmnek mondtam,ő azt mondta elaludtam biztos.(ez is lehet)
Barátom azt mondja ő nem érez semmit.
Mennék vele orvoshoz csak nem tudom hogy hova?Háziorvos vagy...?
Arra is gondoltam,hogy lehet h a szivem(?) fáj,de az nem lehet,mert az nem tud fájni.(úgy tudom):)
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, kihez forduljak?
- Kihez forduljak ezzel az erős szőrösödéshez és hajhullással? Lassan kopasz vagyok :(
- Szemölcsök rossz helyen - Hogyan tudnám én eltüntetni őket vagy kihez forduljak vele?
- Kihez forduljak?Depressziós lettem?
- Könyvbe szeretném leírni a keserves és álszent életemet. Kihez kell forduljak?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?