Kibékülni anyával (beszélgetés)
Haragszol rá.
Régóta?
(Anya vagyok én is, a számomra tragikus lenne, ha a gyerekemtől azt hallanám, hogy nem szeret már.)
Óriási, ordibálással teljes, kifakadós, őszinte veszekedés, sebnyalogatással és rengeteg vitával még utána.
Kb ez az egyetlen lehetőség.
Én édesapámat vesztettem el, sajnos végleg, pedig még él.
sajnos ez nem ilyen egyszerű:((
Én is ebben a cipőben járok, a ami napig. Már kapcsolatunk sincs, és az a szomorú az egészben, hogy nem is hiányzik! Nem szeretném megölelni őt. Ő ellenség, nem anya...erről tudnék mesélni, de nem fórumtéma:(
Az anyával nem kell kibékülni,mert az anya az úgy fogadja el a gyermekét ahogy van.
Menj oda hozzá és öleld meg.
Hidd el megkapod a szerető ölelést és a megértést.
Na igen,ebben is sok az igazság.
Valóban keresni kell a megoldást!!!!
persze, ehhez elsődlegesen nem kéne lemondani arról, hogy a probléma megoldható, betyár ezt tette.
ezért írtam amit, sajnálkozni meg siránkozni lehet sok helyen, megoldást keresni már kevésbé kényelmes, előbbinek viszont nincs értelme.
Van értelme ennek a topiknak!!!
Ha más nem is,legalább az,hogy megpróbáljuk megérteni egy embertársunk szomorú helyzetét,és megpróbálunk neki vigaszt nyújtani.
Semmi sem reménytelen az életben,hátha még sok minden jóra fordulhat.
Akkor viszont szívből sajnállak!!!!
El tudom képzelni,milyen érzés az,ha valakit az édesanyja nem tud szeretettel körülvenni.
Kívánom Neked,hogy mielőbb rendeződjön a viszonyod Édesanyáddal. Talán nem reménytelen a dolog.
Ha nem fogad el szerinted Édesanyád,lehet,hogy esetleg azért van,mert nem akarta ezt a házasságodat?
Vagy esetleg csak azért "érez" így,mert fájlalja a hiányodat..?
Én is anya vagyok,és nem tudom elképzelni,hogy a gyerekemet ne tudnám elfogadni,bármit csinál is.
Lehet,hogy túl érzékeny vagy,és nincs is az Édesanyáddal kapcsolatosan,amire gondolsz.?
írj róla bővebben.
miben nyílvánul mg, hogy rossz a kapcsolatotok?
feleségeddel milyen a viszonya?