Ki tudja miért tűnnek el a képek a naplókból? (tudásbázis kérdés)
Olyankor van ez, amikor újítás történik azon az oldalon ahol a kódot készítjük. Nekem is van hogy eltűnik, de vissza is jön. Biztos karácsonyi dizájnt kap az oldal__,de ez csak tipp!
Olyankor is eltűnnek a képek, ha az eredetit leveszi a tulaj, egy kinti oldalról. Így például videóval jártam úgy:(
Ugyanígy csinálom én is, csak másik oldalon, mégis eltűnik:)
De nem végleg, csak a link marad ott a helyén, a kép nem látszik...aztán egyszer csak visszajön!:D
Szerintem azon az "oldalon" csinálnak valamit, ahonnan a képeket hozták/küldték.
Nálam is eltünt, de persze nem mind.
Szerintem végleg nem tűnnek el, max azoknál nem látszódik, akik képfeltöltőt használnak, mert lehet sz*rakodik a feltöltő valamiért..
Mondjuk annyira nem értek hozzá, de mivel én is egy ilyet használok és néha nálam is eltűnnek a képek, ezért gondolom.
De aztán vissza is jönnek. Szóval nem gáz.
További ajánlott fórumok:
- Samsung sgh-x660, tudja valaki, hogy tudom róla leszedni a képeket számítógépre?
- Tudja valaki, hogy hova tűntek a cikkek mellől a feltöltött képek?
- Miért tünnek el a képek a naplóból?
- Hogy kell beállítani emailnél, hogy tudjak képeket küldeni?
- Még mindig nincs válasz arra, hogy miért tünnek el a képek a naplókból? Hahó, van erre magyarázat szerintetek?
- Tudja valaki, hogy hogyan tudnék cd lemezre képeket írni úgy, hogy zenei aláfestés is legyen?