Ki tud nekem Győrben "jó" endokrinológust ajánlani? (tudásbázis)
Szia!
Én két hét múlva megyek Petra doktornőhöz.
Nődokim van, őt nem is szeretném leváltani.
Hozzá pajzsmirigy problémával megyek majd.
Esetleg azóta van több tapasztalatod vele?
Én sok rosszat hallottm róla, pl. türelmetlen a betegeivel.
Illetve milyen árban dolgozik?
Köszönöm előre is!☺️
Sziasztok!
Hátha valami erre jár és segítség lehet a hozzászólásom!
Dr. Brezsnyák Petrát ajánlom, ha jó nőgyógyászt kerestek, aki endokrinológus is egyben. Fiatal, talán ebből fakad a lelkessége. Nagyon lelkiismeretes doktornő! :)
Ma voltam nála másodjára és utoljára. Hasimotom és IR-em, az IR értékeim alapján majdnem cukorbeteg vagyok már, szóval a határon egyensúlyozom. Ennek aellenére a doktornő csak a pajzsmrigyemet kezeli, az IR-emről úgy gondolkodik, hogy majd a PM gyógyszer helyrehozza. Azt mondta ő IR-re nem ad gyógyszert, mert mit ad majd ha cukorbeteg leszek. Szerintem meg ez az elgondolás hibás, mert ha az IR-emet megállítjuk akkor nem lennék cukorbeteg, megelőzni kell és nem megvárni, hogy mikor leszek cukorbeteg. Diétában segítséget nem kaptam.
Persze én aláírom, hogy csak egy beteg vagyok, nem orvos de szerintem ha valakinek ezen múlik a baba, akkor inkább menjen másik dokihoz.
Remélem, hogy valakinek még hasznos lesz a hozzászólásom.
A mai napon voltam Horváth Katalin doktornőnél, és nagyon jó élményekkel távoztam tőle. Telefonon értesített, amikor kiderült, hogy a korábban megbeszélt időpont neki mégsem jó (már az időpont egyeztetéskor említette, hogy ez előfordulhat, ezért nem ért váratlanul). Rá egy hétre adott új időpontot, nem kellett heteket várnom. Szimpatikus volt, hogy amikor 3 perces késéssel hívott a rendelőjébe már szabadkozott a csúszásért.
Már 3 éve kezelt Hashimoto pajzsmirigy alulműködésem van, bár ezt a megnevezést eddig egy orvosom se mondta ki, pedig már én is sejtettem. Horváth Katalin doktornő nagyon alaposan kikérdezett, minden korábbi leletemet, ambuláns lapomat egyesével elolvasta, azok tartalmát összegezve rögzítette. Minden kérdésemre készségesen és -bár nem vagyok orvos- hozzáértően válaszolt. Nem kerülgette a forró kását, elmondta, hogy ez Hashimoto, ez mit jelent, nekem mire kell figyelnem stb. Csupán konzultáltunk, de kb. 20 percen keresztül voltam a rendelőjében, minden témát érintett. Annak ellenére, hogy magánrendelésére mentem, nem próbált rávenni sűrű találkozásokra ($)
Csak ajánlani tudom!
Én kettő endokrinológust tudok Győrben, mindekettőnél voltam de egyik rosszabb volt mint a másik..semmit nem csináltak velem! Pco gyanúja merült fel mivel pattanásos a bőröm és nem volt menstruációm a fogamzásgátló abbahagyása után a nőgyógyászom küldött el felírták a merckformint h szedjem amitől elájultam 1,5hét szedés után..
Most pedig szedem a fogamzásgátlót amitől van menstruációm javult a bőrőm is ,de nem tudom hogyan tovább.....
Szió
közbe megnéztem én is a Kardirexben csak Dr Horváth Katalint látom vagyis akárhova írom be h Győrbe keresek endokrinologust csak az ő nevét dobja ki..majd megpróbálom őt..próba szerencse..
Szió!
Mintha a Kardirex-ben ketten is lennének,nekem úgy rémlik...
Köszönöm lányok a segítséget és azt is köszönöm h leírtátok a tapasztalaitokat..
Mivel mást nem találtam a neten sem meg utánna is néztem több helyen is de egyedül csak Dr Horváth Katalint látom feltüntetve mindenhol ezért szerencsét próbálok nála..
De akkor ezekszerint a magénrendelésére érdemes menni??
persze a mai világban már minden csak így működik ha magándokihoz mész jó pénzért talán segít de ah állami úton nem biztos h ugyanazt a kapod mint egy magán rendelésen sőőt..
Beacska28:Pontosan nem tudsz nekem telefonszámot adni magánrendelésel kapcsiban,vagy h mikor rendel időpont egyeztetés kell e de gondolom...
,égegyszer is köszönöm a segítséget,angyon fontos nekem ez!
szia!
én DR Horváth Katalinhoz járok sajnos nekem félévente kell hozzá menni.
Megvagyok vele elégedve,bár én még eddig nem estem teherbe ezért azt javasolta meddőségi nőgyógyászhoz menjek.
"Külön szeretném felhívni a figyelmet Dr Horváth Katalin endokrinológus doktornőre, aki nagyon alapos , kedves és emberi hozzáállású, pedig rengeteg esetet kezel lévén, hogy endokrinológiai szakrendelés nincs túl sok helyen."
kutattam,ez egy beteg véleménye
Dr. Horváth Katalin
belgyógyász, endokrinológus szakorvos
most megnéztem, a kardirexben rendel
Óóóó hát kösy..de akkor őt inkább nem választanám..és esetleg van még valaki más Győrben vagy egyáltalán létezik más Győrben??
Petka neked is kösy h írtad Dr.Horvárth Katalint..neked mi a tapasztalatod vele kapcsiban??
kardirexbe? mintha lenne valami ilyesmi.
Ki a nő dokid? talán ő tud valakit ajánlani. Jobban ismerik egymást!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok nekem ajánlani Kaposváron jó endokrinológust vagy nőgyógyászt?
- Tudnátok ajánlani nekem Győrben egy jó nőgyógyászt?
- Győrben tud nekem valaki csontkovácsot ajánlani? Köszönöm!
- Tudtok ajánlani nekem Győrben szépen dolgozó, nem túl drága kozmetikust?
- Ajánlanátok nekem endokrinológust, inkább magánrendelést, elsősorban Egerben vagy Gyöngyösön?
- Tudtok nekem ajánlani jó némettanárt Győrben?