Ki szereti a Kispált? (beszélgetés)
Például én, és voltam annyira elvetemült hogy megtanultam a Kispi összes gitárjátékát hallásból. Most írom a TAB-ot, rakom fel mindenkinek aki szereti. :-)
A 6 éves lányomat elvittük az ovis ballagása után egy Kispál koncertre. Azóta is emlegeti. Még rajzolt is a zenekarnak, és Diósynak adtuk oda nagy nehezen a művet.
Azóta az István a királyról áttért Az Én, szeretlek, téged albumra. Esténként arra alszik el.
A Sziget reklámjában is benne van egy Kispál szám részlet, úgyhogy szerintem biztos lesz valamikor... Ki sem maradhatna. :) De konkrétat nem tudok.
Jól tudom, hogy lesz Kispál-koncert a Szigeten aug. 12-én?
Én meg most fedeztem fel a Kaukázus együttest. Szerintem tök jó! Szereti azt valaki?
Nekem is tetszik, de nem egy vígopera... :)
Nekem az nagyon tetszik! :-)))
Még a fejemen is feláll a szőr. Az előbb hallgattam. Ez volt az első album, amit megismertem, és leginkább ez a szám vésődött be.
páromnak az az egyik kedvenc száma.
:)
Azért, ha valaki nem akarja elcseszni a karácsonyi hangulatát, ne hallgassa meg az "Apa, anya és a kígyó"-t.
nekem abból a leszedált ország kifejezés tetszik, mostanában gyakran eszembe jut.
Hát, ezek se újak... :) A legújabbakat nem is ismerem.
én is nagyon szeretem őket,de én a régi számaikat..."autók a tenger felé"..és a többiek...
volt egyszer egy barátom,ő mutatta meg nekem és azóta is imádom őket,nekem is olyan nosztalgia hangulatom lessz tőlük...
Húúh! Ilyen frappáns megfogalmazást! Miután leírtam az előzőket, hallgattam megint... Érzem, érzem, megfogalmazni nem tudtam volna.
pedig belepasszol, az életet felszínes színpadként használókat fikázzák benne.
..szerintem.
Na, akár ki is elemezhetjük a számokat, mint magyar órán... Legalább nem csak annyi lenne egy-egy hozzászólás, hogy "én szeretem", "én is szeretem".
Na ja. Bár ezt a részét nem is biztos, hogy tudom hova rakni. Ebből a számból inkább a többi része tetszik, nem annyira a refrén...
Csillag vagy fecske is tök jó! Most hallgatom.
"...Amelyik rosszul van az vagyok én. Kár, hogy most mutatnak, az előbb még Istent dícsértem én." Nagyon bírom!
A 32. naplóbejegyzés? Nem rossz, nekem azért jobban tetszik az előzőleg javasolt.
naplómba van még egy szám, nekem az a kedvencem...de youtube-n találsz sokat, nagyon tetszik.
:)
Én szeretem a zenekart. A tavalyi 20. éves koncertjük Pécsen felejthetetlen volt számomra. A Csík zenekarral együtt pedig nagyon jók. Azóta már voltam Csík zenekar koncerten is és nagyon megkedveltem a népzenéjüket. Ezt a Kispálnak köszönhetem :)
Ezt nem ismertem eddig. Most hallgatom a Youtube-on. Eddig még nem tudtam ráhangolódni, de lehet, kell egy kis idő.
Hát igen. Azért az ember nagyjából egy stílusból válogat. Bár halkan jegyzem meg, hogy én még a latin zenét is szeretem...
További ajánlott fórumok: