Ki mit hallgat punk illetve punk-rock stílusban? (beszélgetés)
Csatlakozzon mindenki, aki szereti a svéd punk rock bandát, Neverstore-t :))
facebook.com/neverstorerajongok
Ja, hogy gyermeket vársz? Most látom. Hát... Nem áldott állapotban való nőknek való ez. Zaj, ugrálnak, lökdösik egymást az emberek, félig kiivott söröspoharak repkednek a levegőben, meglocsolva a publikumot. Én is kaptam, szerencsére nem telibe, csak a szélibűl. :D
Most néztem/hallgattam vissza néhány számot a koncertről a youtube-on. Nagyon jó volt vissznézni! Keresésnek azt írtam be, hogy "Dropkick Murphys Budapest" (idézőjeleket nem írtam.) Csodálom a felvételkészítő ügyességét, mert ott bizony stabilan megállni nem lehetett és ő maga is kénytelen volt az ugrálásról lemondani! Vagy nagyon ügyes volt! :D Az Isten áldja meg érte!
Nem tudsz eljutni rá? Európa más helyszinein is koncerteznek. Mi sem természetesebb mint mondjuk Svájcba vagy Finnországba elmenni koncertjükre. :D
www.dropkickmurphys.com
Tudják a népek, hogy június 17-én Dropkick Murphys koncert lesz Budapesten a Soroksári út 60 szám alatt?
www.pudapestpark.hu
Tegnap valami csodálatos koncert volt Gyulán a Paddy and the Rats-szel!!
Saját bevallásuk szerint ír-punk zenét játszanak.
Sziasztok! Kicsit off, de nem találtam más punk-os fórumot itt!
Aki ott van a FaceB-on, az legyen szíves segíteni ennek a leányzónak, hogy megnyerje a "Miss Punk Rocker 2012." versenyt! Édesanyja megígérte neki, ha nyer, akkor ugyanilyenre megcsináltatja a haját! Ő egy középiskolai tanár! Szóval légyszi nyomjatok neki egy like-ot! Köszi!
Én Punktum-ot hallgatok szívesen, ez egy kaposvári együttes, nagyon jók.
Amúgy én inkább a hardrockot és a metalt részesítem előnyben, de szívesen hallgatok punk zenét is:))
További ajánlott fórumok:
- Milyen zenét hallgatsz MOST?
- Milyen zenét hallgatsz?
- Mit hallgatsz most, vagy mit hallgattál utoljára? (zenét, amit te akartál hallani)
- Mi a véleményed arról, aki teljes anonimitásban bántó stílusban fórumozik?
- Milyen stílusban öltözzön egy harmincas?
- Miért viselkedik egy férfi , bunkó stílusban a neki tetsző nővel?