Ki mit gondol erről a helyzetről? (beszélgetés)
Ennek a fórumnak nem az a címe, hogy:
"Ki mit gondol erről a helyzetről?"
A GONDOL a kulcsszó !!!
Vagy itt már bevezetésre került a Gondolatrendőrség?
Szerintem a gondolatainkban MÉG szabadság van!
Írogatsz valamiről, amiről fogalmad sincs, hiszen nem voltál ott, és nekiállsz kombinálni.
Azt hiszem így születnek a pletykák.
Akik azt hiszik, hogy egy haldokló embert könnyű ápolni, akkor hajrá! tegyék, próbálják ki.
Honnan tudja bárki is, hogy a srác ott ült mellette, amikor meghalt? Az is lehet, hogy egy másik helységben volt és csak utólag mondták neki, hogy a kaja visszament. Megfulladt? Nem is biztos, hogy ez volt a halál oka.
Összeesküvés elmélet...
Ha hány valaki, hogy megy vissza az étel???
Mert ha az ember befogja a száját, az orrán jön ki... :(
Azt gondolom, hogy nem voltál ott, úgyhogy nem kellene okoskodni, mit hogy kellett volna. Nem olyan mennyei dolog a szarban fekvő beteg szempontjából sem az élet, talán már maga is várta a véget, vagy fel sem fogta mi volt körülötte. Ezt ugye nem tudhatjuk, de semmi esetre sem kellene arra céloznod, hogy az unoka számító, gonosz módon kinyírta nagypapit.
Sokkal jobb, ha pár hétre rá bulizik, mintha magába fordulna, amúgy is lehet, hogy ő fizikai halál idejére már eltemette magában a nagyapját.
Lehet, hogy én akkor hülye vagyok, mert nem biztos, hogy hirtelen én is tudtam volna azt, mit kell csinálni ilyen helyzetben.
Én is csak a véleményemet nyilvánítottam ki.
Az meg megint jó kérdés, hogy ki hogyan gyászol. Emiatt nem lehet elítélni senkit, főleg nem egy ilyen kevés információból.
Utólag már kár tanácsot adni.
Az ő élete...
Nincs jogunk felette pálcát törni.
Ne haragudj, de a nagy gyászát tekintve és a kérdésre a reakcióját, a segítség elmulasztása is rásegítés.
Mi az, hogy nem tudta? Ezt még a hülye is ösztönösen tudja!
De én nem vagyok Poirot, kérdeztek a véleményemről, hát elmondtam. Mert én így gondolom, bocs'!
Szerintem, nem "úgy" barátja, csak ismerőse.
Vagy nem?
Mi az, hogy rásegített? Nem gondolom, hogy direkt csinálta. Lehet, hogy nem is tudta, mit kell ilyen helyzetben csinálni.
Kérdés, hogy most melyik helyzetre kell véleményt mondanunk. Találgassunk?
Hát rásegített egy kicsit!
Kívánok neki hasonló véget, egy hasonló unokával!
(Én biztos nem barátkoznék vele a továbbiakban)
van egy ismerős férfi (25) akivel jóban vagyok. Van egy lakása amit a nagyapjától örökölt aki meghalt. Azóta féktelen mulatozás, party, mindenki ott ünnepli mindenét. Amúgy is önnálósodni akart már mert az apja szigora elől el akart jönni a nagy szülői házból. Beszélgettünk pár napja kérdeztem, h mi baja volt a nagyapjának azt mondta áttétes betegség, már pár hónapja ágyban feküdt úgy gondozták. Ő volt ott pont amikor meghalt és mondta, hogy hányt az nagypapa és visszament az étel :((
Meglepődve megjegyeztem, hogy "gyorsan oldalra kellett volna fordítani vagy felültetni". erre olyan szinten rámmordult amilyennek még soha nem láttam: hogy "mindegy volt már neki úgy is meghalt volna" és közben olyan utálattal nézett rám, hogy azt hittem kidob a hajamnál fogva. mondtam neki "jó nem azért mondtam én nem okoltalak. Aztán visszaváltott kedvesé, de nagyon furcsáltam. Pár hét gyász, gyorsan beköltözött a lakásba és bulihegyek vannak. Ez nem tudom milyen érzést vált ki másban
További ajánlott fórumok:
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- Szellő nem veszi magához félárva ikreit... Mit gondolsz erről?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok erről? Mennyit ér a diploma?
- Ti mit gondoltok erről a kialalkult helyzetről?
- Ti mit gondoltok erről a helyzetről szerintetek hogy rázzam le mit mondjak neki?