Ki milyen módszerrel fogyott le? (beszélgetős fórum)
Köszi, lehet hogy egy nyugodt hétvége alkalmával megpróbálom.:)
Én 5 éve a szétválasztó diétával fogytam 3 hónap alatt 18 kg-ot.
A tesómnak nem jött be!Ettől van olcsóbb és jobb szer is!
Sziasztok! Én is szeretnék fogyni, kb. 20-30 kilót. A Zeatax-ot ismeri valaki? Mik a tapasztalatok?
Én 3*1 szemet szedek!Nincs hasmenésem tőle,de ez mindenkinél más!Nekem bevált!Ha gondolod próbáld ki!Nem veszítesz vele semmit!Lehet neked is beválik!
Még nem próbáltam, mert azt mondták, hogy nagyon erős hasmenést okoz. Mivel egész nap rohangálok, ezért nem tudok hasmenés miatt itthon maradni. Neked nem volt tőle?
Szűzteát még nem próbáltad?Az nagyon jó!Én is szedem a Red. mellett és nagyon sokat segít!!
Fúúúú....hát ez nem fog menni.:( Semmi ilyesmit nem tudok meginni.:( Még a teát kiegészítőként megiszom ha van értelme de étkezések helyett ilyen turmix-szerűségeket inni nem tudok.:(
Van ötlete valakinek, hogy milyen tea vagy kapszula ami tényleg hatásos diéta mellett? Egy vagyonba kerülnek, ígérgetnek mindent...de honnan tudjam melyik a jó? Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?
Vagyis nem!Nem tea és nem is kapszula!!!!!!!!!Ez egy por!Ezt kell étkezések helyett inni!
Köszönöm. Ez tea? Vagy van kapszulában is?
27 kg 1 hónap alatt???Jézusom!
és mivel társitottad?mi játszott közre?
Bocsánat...nem találom hogy mi az a fogyókúrás szer?
Próbáltam. Ez volt az első fogyókúrás szer, és más is közrejátszott, aminek együttes hatásának tulajdonítom, hogy bevált: 27 kiló 1 hónap alatt. Ettől függetlenül nem ajánlom.(Jó, de egy életmódváltás jobb! Az biztosabban nem jön vissza, bár ez is - viszonylag - jojomentes volt.)
majd le megy,az már semmiség:D:D:az enyim is vastag 1 kicsit
én pl ezért nem akarok szülni mert félek hogy felszedek 30 kg és hogy fogok kinézni jaj Isten mencs:D:D:Dés végül is az élettársam sem a legjobb!!sajna
Sült húst is, de nem a száraz husikat. Én például szinte mindig sült oldalast ettem, mert a szaftosabb husi sokkal jobban fogyaszt.
Az edessegek nalam sem maradtak el :) Csak edzes utan mikor olyan ehesnek ereztem magam, akkor nem ettem magam dugig :) grat neked a kitartasodhoz!
Köszönöm szépen.:) Bár most hogy van rajtam pár kiló felesleg, nem érzem magam szépnek:( De most nem adom fel! Tisztességesen leadom a feles kilóimat!:) Ez a kép ami fennt van, egy hónapja készült. És nézdd meg a karomat miyen csúnya vastag.:(
Ja igen! Elfelejtettem....a Húgom tavaly előtt a 90 napossal 22 kilót fogyott. Mivel nem tornázott mellette, súnyán megviselte a bőrét és a mellét. Szóval a torna...kihagyhatattlan.
Én most Norbi update 1-es kajákat rendeltem, és tornázom heti 4x 35 percet Norbira. Meglátjuk mi lesz.....de egyébként máris jobban érzem magam, és ezt mások is meglátták. Nem hiszem, hogy kilóban értékelhető a fogyásom ( bár mérlegem sincs), de tény, hogy nem érzem magam nehéznek és jobb a közérzetem is.
Van valakinek Norbis kajával kapcsolatos tapasztalata?
és nem ettél semmilyen szénhidrátot??
én nem értem azt hogy hogy lehet kb 2-3 hónapon keresztül csak fött vagy párolt húst enni
(csirkemellet)mert azt hallotam hogy sült húst nem tanácsos enni!!
meg salátát?gondolok én itt paprika paradicsom
uborka stb..!az komcsi lehet:D
Nem lett gáz, a terhesség jobban megviselte. Ha jól emlékszem (nem szívesen gondolok vissza arra az időszakra!) kb 2 év alatt fogytam, de eleinte csak mindenfélét próbáltam, mint mindenki más, tehát kb 1,5 év volt.
sok sikert a 90 naposhoz :-).
Én is megcsináltam tavaly, -9kg lett az eredmény. De nekem sajna vissza is jött a fele...
jaj de ügyesek vagytok csajok
na majd holnaptol 90 naposozok megint!:D:D
BollerKrisz mennyi idö alatt fogytál ennyi sokat???
nem lett gáz a böröd!!
csajok csak igy tovább!!
Én eddig kb 110 kg-ról fogytam 58-ra. Nekem a szénhidrát megvonás ment a legjobban, mert ülőmunkát végeztem napi 10-12 órában, utána meg már lusta voltam tornázni. Csak este lefekvésnél csináltam napi 10 felülést és 10 guggolást. DE szültem és most még küzdök a rajtam maradttal. Terhességig nem szedtem vissza semmit és a végén rendesen ettem mindent. Csak a fogyás ideje alatt kell szinte teljesen megvonni a szénhidrátot. Most az a baj, hogy kismanó mellett nem tudom igazán csinálni, mert akkor 2 félét kéne főzni, akkor meg ki van a babámmal???
Szia!
Ha nem nagy szemtelenség, akkor nekem is küldd el légyszi. Tényleg minél többet tud az ember, annál könnyebb. Előre is köszi
Ez még nem jutott az eszembe.Csak találnom kellene egy jó termet.Az pedig nem sok van felénk.
Nincs olyan barátnőd, akivel szívesen eljárnátok konditerembe? Úgy könnyebb, és legalább húzzátok egymást, meg társaságban mindig jobb a mozgás, én nagyon szerettem fitneszterembe járni.
További ajánlott fórumok: