Ki melyik fogászatot ajánlaná Debrecen környékén, implantátum ügyében? (beszélgetés)
Az implant után korona is került a fogadra?
Én is szeretnék cirkon kerámiát és szemezek vele, hogy Debrecenben csináltatom, de senkit sem ismerek ott.
Köszi a tippet. Én eddig fresh24dental-ba jártam, viszont a covid miatt egy jó másfél éve nem voltam magánfogorvosnál.
Az akkori implantátum amúgy tökéletes viszont a korábbi orvosom már nincs ott a honlapjuk szerint. Mondjuk kérdés ennyi kihagyás után neheztelnek-e rám és az is mennyi lesz végül az annyi. Bár lehet benyelem ezt a plusz pénzt és maradok itt. Mindenesetre körülnézek hiszen gyakorlatilag itt is újrakezdenék mivel mindenképp új kezelőorvosom lenne.
Sziasztok!
A covid előtt volt egy rendelő ahova jártam viszont elképesztően megugrottak az árak. A tömések bőven 20 felett kezdődnek, az implantátum pedig közel 50 ezer/darabbal többe kerül. És ez még a legolcsóbb. Valamint az akkori kezelőorvosom sincs már ott.
Most fontolom meg, hogy menjek-e oda így is vissza, vagy esetleg más rendelőknek is utánajárjak. Sajnos a covid bezavart, de már kezdem összeszedni magam. Csak egyszerűen sokkoltak az árak.
További ajánlott fórumok:
- Milyen szállást ajánlanátok Eger és környékén?
- Nagycsoportos ovisoknak hová ajánlanátok egy napos kirándulást (Balaton és környékén)?
- Szentendre környékén nagyon jó endokrinológust ajánlanátok?
- Hatvan és környékén esküvői fotós helyszínt keresek, ajánlanátok?
- Tatabányán és környékén varrógépműszerészt ajánlanátok?
- Kiskunhalas és Szeged környékén ajánlanátok olyan nőgyógyászt, aki a változókori problémákkal is tud foglalkozni?