Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től? (beszélgetős fórum)
Na gyere át közénk, mert ott jobban pezseg az élet. Itt már haldoklik a fórum. Sajnos:( Pedig szerettem.
Nem szabad feladnod. Majd jönnek megint azok a csúnya nézések, aztán a megjegyzések, hogy amit leadtál vissza is szeded???
Nem szabad! Mostmár szedd össze magad, mert bünti lesz! Ez tuti! Kezdésnek itt van 100 felülés! kötelező!
sziasztok :)
a munkam meg mindig uncsi de mire hazaerek semmire se vagyok jo...igy semmi torna pedig nagyon kene mert gyengenek faradtnak erzem magam es kezdek megint hizni es nem az a cel...
latom nalatok is nehezkesen megy...jaj ne hadjuk mar el magunkat!!! update-ezunk!!! es bunti is legyen mert kell vmi motivacioooo
sot! ma este neki allok tornazni!!! bar hulla leszek de megprobalom!!!!
kitartast csajok!!!!!!!!
:D Ez jó! Szegény! Akkor inkább valami ropi lenne jobb ilyenkor. Nem?
Vagyok egy másik fórumon is. Ez Update és mozgás.
Kitaláltam, hogy aki megszegi a szabályt, az másnap csak 1-es kódú ételt ehet. a bűnözés mértékétől függően a többiek döntik el, hogy hány napig kell így ennie :D És meg kell csinálnia 100 felülést is büntiből!
Szerintem ez jó módszer és elrettentő! Biztos meggondolom a csoki felett, hogy megegyem-e, ha tudom másnap nem ehtek reggelire kenyeret, és 100 felülést kell majd csináljak :D
Ha gondolod, akkor beszállhatsz a játékba :D
Én imádom nézni! :D
Én sem eszem zsemlét, sem fehér lisztből készült termékeket. Most pl. magyaros-tönkölybúzás kenyeret eszek. Pénteken meg süttetek magamnak csupa teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret. Abban nincs csalás, az tuti csak azt tartalmaz :)
Zsesmlet nem eszek reggel sem, ugyhogy az ki van zarva.
Neha szabad vetkezni, 3 hasab nem nagy gond.
A vacsoracsatat nem nezem reg, mert csak ehetnekem van kozben.:))
Bár azon gondolkozok, hogy ha dolgozol, akkor nem lazsálsz. Szerintem akár ehetnél is egy zsemlét is. De az rizikós már. Jó lesz a gyümölcs és joghurt :D Csak kigondolod!
Na most nézem a Vacsoracsatát, nyeldesek egy párat :D
Most vacsiztam nemrég:
2 db főtt tojás, kígyóuborka, paradicsom, paprika és trapista sajt
A párom csinálja a 90 naposat, neki ma keményítő nap van, hasábkrumplit sütöttem tepsibe neki(így nem olajas, de finom),aminek nem tudok ellenállni. Ettem 3 hasábot belőle :( Siethetne már haza :D:D
Én mindenevő vagyok ilyen téren. Édes, vagy sós?? Nekem mindegy. Csak ehessem. Meg tudnék most enni egy nagy adag pogácsát és egy tábla csokit. Egy zacskó gumicukrot és sorolhatnám...
Meg kell állnom, mert még leadok akkoris 5-6 kilót, ha belegebedek, akkoris.