(Ki-)kapcsoltam (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: (Ki-)kapcsoltam
Én nem is értem, miről beszéltek. Útálok telefonálni. A mobilt szinte csak arra használom, hogy a családdal egyeztetünk ha nem vagyunk otthon, hol is találkozzunk.
A munkahelyemen használnom kell a telefont, de az csak munka, semmi csevegés.
Nem volt véletlen, hogy kézzel-lábbal kapálóztam a mobil ellen. Eszembe nem jutott volna, hogy vegyek. Minek? Hogy pl. az önfeledt vásárlásomba belerikácsoljon egy kütyü?
Körülöttem már mindenkinek volt, csak nekem nem. Aztán elért a végzet: 2004 karácsonyára kaptam egyet. Vasárnap. Kedden már leejtettem, ripityára tört. Az ajándékozóra való tekintettel megjavíttattam, de a számomat azóta is csak néhány ember tudja. Finoman szólva: nem publikus.
Aki akar, a munkahelyemen, vagy otthon el tud érni, máshol meg ne akarjon.
Nekem is nagyon tetszett a cikk!
Már annyiszor megfogadtam, hogy nem kapcsolom be hétvégén a számítógépet, de hiába...úgy tűnik, függő lettem!:(
Milyen szép is volt, mikor még nem volt net, meg mobil......
Ez már más világ.
nagyon jó a cikk!
most nyáron szembesültem vele, hogy milyen 'meztelennek' érzem magam telefon nélkül. mintha valami hiányzott volna, pedig csak egy délutánról volt szó (szabad strandra nem akartam kivinni).
nyaralás miatt az internetet mellőztem 1
Nekem tetszett a cikked. Hasonlóan érzek.
Örökké a nyüzsgés, belefáradtam. Jó kikapcsolni, vidéken élek, így megtehetem, hogy "bezárkózom", ide úgysem jön senki:)
A net szerintem nagyszerű találmány, már nem szívesen vagyok meg nélküle. Ha egy napig nem ülök gép elé, már hiányzik az info-áradat:)
Így vagyok a mobillal is, bár ki lehet kapcsolni, ha nagyon zavaró:)
Ugrás a teljes írásra: (Ki-)kapcsoltam
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van nálatok a lakásban? Kapcsoltatok fűtést már?
- Még nem kapcsoltam be a fűtést. Majd, ha 18 fok alatt lesz...
- Okozhatja a laptop túlforrósodását, hogy nem kapcsoltam ki egyszer, mert nem zártam be egy ablakot a gépen?
- Pécsi Általános Iskolákkal kapcsoltatos tapasztalatok
- A segítségeteket szeretném kérni illegális hulladéklerakókkal kapcsoltatban!
- Mi a tapasztalatotok a léböjttel kapcsoltaban? Aki végécsinálta mennyit fogyott? És hogyan bírta?