Ez biológia témakörben van és az "Együtt Európában" pályázathoz kell. Tavaly a szelektív hulladékgyüjtés témát választottam, most pedig ez a lehetőség volt.Az az igazság, hogy nekem ezek sokkal fontosabbak, mint a többi, hiszen a Papírgyárról meg hasonlókról lehet beszélni .... de ez olyan téma ami tényleg fontos (szerintem) ... és ezért is csináltam szavazást meg fórumot, hogy felmérjem az emberek tapasztalatait és a hulladékokhoz való hozzáállásukat. Az utóbi 1 évben folyamatosan gyűjtjük barátnőmmel 2 lépcsőházban a flakonokat. Az elején több lépcsőházban csináltuk. Sajnos az emberek trehányak voltak, nem vették komolyan és azt hitték, mi ezért a "munkáért" kapunk valamit. Aztán amikor mondtuk, hogy ez mind önszorgalom, akkor meg voltak lepődve. A legfőbb bajunk pedig az, hogy nincs renszeresen űrítve szelektíves. =(
Aki tud illegális szemétlerakókat Miskolcon és környékén, az írjon( ez lehet építkezési törmelék, pataknál, erdőben, kukák mellett... stb. )( ha képet is tudtok küldeni azt megköszönöm ) A véleményeteket is nyugodtan írjátok le. Köszönöm :)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.