Ki ismeri dr Kopár Zoltán szülész, nőgyógyászt(Cegléd)? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Nálam ő volt az utolsó császáromnál az asszisztáló doki. Én Endrődihez jártam mind a 3 gyerekkel.
Kopár dr nagyon aranyos orvos,jól jársz vele :)
Én nála szültem de nem fogadott dokim volt csak ide hozzánk a rendelőbe járt havonta és pont nyaralt mikor szültem így még " szerencse", hogy nem fogadtam meg!
De bűbájos, kedves,van összehasonlítási alapom. :-(
DE sajna nem tudom mennyit kér!
Szia. Én voltam a Kopárnál rákszűrésen és velem nagyon kedves volt és elmagyarázott mindent.Nekem nagyon színpatikus volt.És én azért is gondoltam ő rá,hogy ha oda kerül a sor,akkor én őt választom.Anya is nála szülte a tesómat és 20 évesen megismerte.
Már csak azt szeretném kideríteni,hogy mennyibe kerül fogadott orvosként. Valaki tud segíteni?
Sziasztok!
Bár én majd 2 éve szültem,de arra emlékszem,hogy kombinált tesztet csinálnak és az akkor itt Cegléden ingyenes volt.
Szülés után a baba kint lehet veled a 2. naptól csak a látogatás idejére kell bevinni a csecsemősökhöz és 2 nap után éjszaka is veled lehet ha kéred.Én is kértem,hogy velem lehessen éjszaka és sokkal nyugodtabb volt az éjszakám,meg a többieké is mert majdnem minden baba kint volt csak 1 maradt bent akit ott hagyott az anyja és sokkal nyugodtabban aludt mindenki mert nem volt babasírás.
Szia!
Igen csinálnak kombinált tesztet is,de nem a kórházban hanem az Sztk-ban, én is kértem,vagy azt mindenkinek csinálják, hú már nem is tudom,de volt az tuti!!
A babád egész nap kint lehet veled,akkor teszed tisztába,szoptatod,babusgatod amikor jólesik,csak azt kérik ,ha látogatód van, vidd be a csecsemősöknek,meg éjszakára,de az a kis pihi kell aztán úgyis a nyakadba szakad otthon minden:-))
Ja, én mintha azt hallottam volna, hogy csinálnak vmelyik szűrést (down).
Visszatérve a kórházra...
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én amikor nőgyógyászt kerestem, akkor szempont volt, hogy melyik kh és milyen a szemlélet.
Konkrétan én olyat kerestem, ahol már a kh-ban is végig veled van a pici éjjel-nappal (szoptatás (tej beindulás) + összeszokás szempontjából én ezt jónak gondolom).
Ezért szülten Bp-en.
Cegléden úgy van, hogy éjjel a csecsemősöknél van a babád és nappal 3 óránként hozzák ki neked, vagy amikor kikéred.
Szia! :)
Úgy tűnik megint összeakadtunk. :)
Konkrétan nőgyógyászattal van személyes rossz tapasztalatom, valamint a szűk családi körben van elég sok negatív élményünk. :(
Valószínűleg a leggázabb dokit foghattam ki, mert akinek említettem a dr nevét mindet kirázta a hideg.
Ja meg persze más osztályok... mindegy én elvből nem megyek Ceglédre, hiába van az a legközelebb.
Persze biztosan sok jó doki van ott is, akárhova megy az ember, mindenütt kifoghat jót és rosszat is, hiszen a dokik is emberek... (csak rosszabbul esik, ha pont veled vagy a gyerekeddel kapcsolatban történik negatívum). :)
Szia Kedveském!
Hát itt is találkozunk?:-)
Egyébként mi a bajod a kórházzal?Vagy konkrétan a nőgyógyászattal van valami személyes rossz élményed?
Hát igen mindenhol hallani rémtörténeteket,meg mindenhol megvannak a bunkó dokik.Én is azért akarok megint fogadott dokit,hogy ne egy ilyen ügyeletben lévő s..fejt fogjak ki!
Ha a következő szülésem is olyan lesz mint az első akkor szülésznőre nem nagyon lesz szükségem.
Én is nagyon sok rosszat hallottam a Ceglédi kórházról,de a szülőszobája,szülészete nagyon rendes,tiszta,kulturált.A nővérek,csecsemősök aranyosak, már amelyik,a szülésznőt ki kell fogni,mert van egy kettő aki borzalmas.Na és a dokik hát van egy jó pár, de talán a Kopár a Bihal és még talán egy aki kedves, a többi mind csak a pénzre hajt,ha tömöd őket akkor TALÁN kedvesek,rád figyelnek.
Az Albut utálják a kollégák és a kismamák is,nem egyet úgy vizsgált meg még jóval a szülés előtt,hogy koraszülés lett belőle,egy másikat lefizette egy csaj ,hogy császározza meg és egyúttal kösse is el, mert a 27 évéhez a 8.k gyereket szülte,pont benn voltam és egy másik doki nem engedte,még a császárt sem,megszült simán és még le is cseszte, hogy nem elköttetni kell magát,hanem védekezni,mert, hogyha arra van esze ,hogy széttegye a lábát erre is legyen!
A dokija a pénzt lenyelte.
Szóval vannak sztorik,történetek általában rosszak, de mindenki maga tudja,ha ő épp egy jó orvost fogott ki, aki végigkísérte, nem a pénze hajtott,ott volt a szülésnél és utána is ember számba vette,annak egyértelműen más a véleménye!!
Én már írtam, pont szabink volt a Kopár mikor szültem ,és a 2 szülésznőnél szültem,2 tündér volt a doki, az ügyeletes csak annyira jött le,hogy "gratulálok anyuka,csodaszép baba"!!!
Én is ott szültem nála, a 4.k babámat az első 3-at Pesten.
Neked milyen rossz tapasztalataid vannak a Ceglédi kórházzal??
Szia!
Én nála születtem :)
Anyu ódákat zeng róla, szerinte ő a világ legjobb nőgyógyásza, de én a ceglédi kórházzal nem szimpatizálok (rossz tapasztalatok) így inkább Pestre járok, ott is született a lányom. :)
Óóóó de kedves!Sajnos mindenhol ez van,ha nem fizetsz le sem sz....nak.
Most már a Kopár és a Bihal doktornő között vacillálok.Jaj de nem egyszerű döntés ez!
Szia!Én is nála szültem vagyis szültem volna ha épp nem akkor jön a manó mikor ő nyaralt:-)
De hozzá jártam 9 hónapig, ő uh-zott és nagyon kedves ,rendes,becsületes doki.Nem 20 éves de ez a javára írható.
De a lényeg ,hogy jó szülésznőt fogjál ki!!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki dr. Lollok Zoltán nőgyógyászt Tatán?
- Debreceni Klinika prof. Tóth Zoltán szülész - nőgyógyászról mi a tapasztalatotok?
- Ki ismeri Dr. Kazár Tibor szülész nőgyógyász?
- Dr Horváth Zoltán szülész nőgyógyászt ismeri valaki Győrben?
- Ismeri valaki Dr.Szigeti Katalin szülész-nőgyógyászt, ill. Dr.Kovács Zoltánt? Várom a véleményeket.
- Dr. Prijadi Josdi szülész- nőgyógyász. Ismeri valaki?