Ki a kedvenc filmsztárod, és ki az, akit ki nem állhatsz? (beszélgetés)
Jaj igen!!! Ő az, aki teljesen hiteles minden szerepében.
Ezt úgy értem, hogy nem azt nézed, hogy Gene Hackman mondjuk kosárlabdaedzőt játszik, hanem egy kosárlabdaedzőt nézel.
Nagyon szeretem én is.
Tom Cruise-t én se szeretem, de akitől a hideg is kiráz (pedig elismerem, hogy jó színész!), az Donald Sutherland.
Nagy kedvencem nincs mostanában, de a színésznők között vannak, akiket kedvelek. Ilyen Robin Wright Penn is.
Szeretem: Sean Conneryt, Robert De nirot, Al Pacinot, Jeremi Ironst,Denzel Washingtont, a teljesség igénye nélkül.
Nem szeretem viszont Chuck Norrist, Tom Cruise-t, de van még ilyen több is...
Charley Seent, aki többször botrányt csinált nem normális egyesek oda vannak vele a Két pasi meg egy kicsi sorozattól én nem szoktam nézni.
Üdv.Ágnes
Kedvenc:Robert De Niro.
Nem szeretem az amerikai kiabálós családi vígjátékokat, és ált. a benne játszókat sem.
Judy Dench többször játszott királynőt, Erzsébetet és Viktóriát (Szerelmes Shakespeare), és egy James Bond filmekben megfordult.
Tilda Swinton (bocs, rosszul írtam a nevét) valamivel fiatalabb, 47 éves, a legismertebb szerepe talán a kisgyerekeseknél a Narnia krónikáinak boszorkánya.
Mindketten angolok.
A Képlet nekem is tetszett, kivéve a legvégén azt a valószínűtlenül rózsaszín jelenetet a gyerekekkel. Nagyon nagy hiba volt azt bennehagyni.
De a színész... Nem lehet azt mondani, hogy miatta néztem meg.:-)) Bevallom, volt, hogy félrefordultam, amikor Cage jelenetei mentek.
Ő nagyon szép színésznő,én is kedvelem,és Charlize Theront is.
Most láttam pár napja a Nászajánlat c. filmet Sandra Bullockkal,tök jó volt!Uma Thurmant is nagyon bírtam,a Kill Billben!
A képlet tényleg nagyon jó film, nekem is nagyon tetszett! :) Én bírom Cage-t!
Nagyon szeretem még Morgan Freemant, Johnny Deppet, Brad Pittet és Chris Evans is nagyon bejön! Sok színészt szeretek, a nők közül Kate Beckinsale a kedvencem.
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc? (Felelj az előzőre, kérdezz.)
- Írd le a kedvenc viccedet :O)
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Melyik az a 3 pozitiv és negativ tulajdonság, amit egy pasiban értékelsz, ki nem állhatsz?