Ki a jó feleség férfi szemmel. (beszélgetés)
Szerintem a jó vele az ágybant vedd legelőre.
A párom egyszer azt mondta nekem, hogy inkább ott jeleskedjek, mint a konyhában, mert étterembe minden este elmehetünk :D
Hát nekem eddig se volt túl sok, bár a párom elég sokat javított rajta, de még mindig kevés.
Igyekszem mindig szép és ápolt lenni, és tényleg nagyon jó érzés, amikor valósággal ragyog az arca az örömtől :)
Az én példám nem segítene neked... Nekem egy másik pár mellett lett önbizalmam, a régi csak rombolta,az új teljes felépítette.:)
De a tanácsom az, (nem tudok rólad semmit)legyél mindig csinos, ápolt.Tedd magad még szebbé, a külvilád észre veszi- nő az önbizalom, tudom ez most nagyon hülyén hangzik de előbb neked kell sok ,nagyon sok pozitív visszajelzést kapnod, ha már elhiszed, párodtól is megkapod!!! Csillog a szeme ha rád néz stb...
És te hogyan oldóttad meg?
Mert az nem sokat segít, ha tudom, hogy több önbizalom kellene :S
Nagyjából.
Ja és a családnak többgenerációs pálinkafőzdéje van...
Egyértelmű, hogy magadban nem bízol! Amit a párodról írsz, ( milyen a munkahelyen ,csak rólad beszél..)azt bizonyítja nagyon szeret téged!!!!
ÖNBIZALOM!!!!!!!!!!! Nekem sokáig nem volt, de megéri ha az ember "el kezd" bízni magában!
Szia!
Még nem a férjem, jövőre lesz a lagzink.
Nem tudom, miért nem bízom benne, pedig soha nem adott okot a bizalmatlanságra. Minden nap azonos időpontban ér haza, a kollegáit is ismerem - ők jobban engem, mert állítólag párom egész nap rólam beszél :)-, és mégis....
Mondtam már neki is ezt, és majdnem sírt, mert ő sem nem értette, hogy miért.
Bár valószínű, hogy csak magamban nem bízom. :S
Lássuk csak:
-úgy főz mint egy mesterszakács
-úgy süt mint egy cukrász
-úgy szeretkezik, mint egy szajha
-úgy takarít, mint egy gép
-úgy is mosogat
-örökké fiatal
-mindig mosolyog
-karcsú 3 gyerek után is
-havi 200e-t keres minimum (heti 40 órában)
-nem beszél, ha nem kérdezik
-Isteníti az urát
stb stb...
Szerintem nem változott semmit. Ugyanúgy igényli a törődést most is, mint korábban. :)
Viszont úgy érzem, taktikát kell változtatnom, mert nem sokára (kb egy-másfél év múlva) belevágnánk a babaprojektbe, és tudom, akkor már nem marad rá annyi időm.
Viszont félek, hogy pont azért fog megcsalni, vagy elhagyni, mert már nem fogja tőlem a szokásos babusgatást megkapni :S
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyén hangzik a dolog, de engem már régóta foglalkoztat valami.
Imádom a párom, és szeretek a kedvében járni. Egyszerűen imádom, amikor fáradtan beesik a munkából, és felderül az arca, mert az egyik kedvencét csináltam vacsorára.
Már megismerem a mozdulatait, tudom, mikor fáradt, és vágyik babusgatásra, vagy mérges, és az a legjobb, ha békén hagyom.
Figyelek arra, hogy mindig ápolt és nőies legyek. Bár nem csak miatta, hanem miattam is.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy a pasik ezt nem unják meg? Nem vágynak egy idő után izgalmasra, meglepetésre?
Aki nem hagyja ott a ferjet ketevente egyszer, azutan visszakonyorgi magat!
Es az a barom ferje meg visszafogadja! Hogy lehet valaki ennyire hulye?..))))
vár
szeret
beszélget
meghallgat
csókol
kér
ül
helyedre!
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Miért van az, hogy azok a férfiak hagyják ott egy másik nőért a feleségüket akikről soha senki nem gondolta volna?
- Egy férfi miért csalja meg a feleségét?
- 35-45 közötti férfiak! Megcsalnátok a feleségeteket egy 25 éves nővel, ha lenne rá lehetőségetek?
- Szerintetek vonzónak találja egy férfi, ha a felesége, barátnője féltékeny?!
- Nőiesség - férfi szemmel