Kézimunkázás mint hobbi (beszélgetés)
Sziasztok! Most néztem meg az Éva Kézimunka oldalát, ott mindig lehet látni valami jó akciót. Most például hímezhető alapanyagokra adnak kedvezményt. Ti már vásároltatok náluk, mik a tapasztalatok?
Sziasztok!
Végre találtam én is ilyen fórumtémát, ami a kézimunkával foglalkozik. Én már több mint 6 éve keresztszemezem. Ha nem baj, akkor megosztanám veletek a tapasztalataimat. Ha valakit érdekelnének a munkáim, akkor az adatlapomon, a bemutatkozásánál ott van a blogcímem, ahol összegyűjtöm a kész munkáimat.
Szívesen fogadok kritikát, vagy kérdéseket is!
Akkor abban nem tudok segíteni sajna. Én inkább mindenféle mást szoktam varrni, most pl. a Cigánylány c. képet varrom. Eddig kivarrtam a Velencei nő c. képet. Az a kedvencem. Imádom.
De ha tudok valamit megírom.
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, én is szeretek kézimunkázni (kötés, horgolás) mostanában inkább előtérbe került a keresztszemes hímzés már elég régóta csinálom ez a kedvenc hobbym, de van egy problémám gyümölcs mintákat szeretnék varrni, de sehonnan nem tudok szerezni mintát, ha kérhetem valaki ha tud küldeni olyan linket ahonnan lehet ilyet letölteni , vagy ha van valakinek akkor privibe is várom a segítséget.
monikapanyi@freemail.hu
Előre is köszönöm MÓNIKA
Szia!
Ha priviben kapok egy mail címet, tudok pár linket linket küldeni... =)
Sziasztok !
Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni internetről keresztszemes mintákat?
Láttam nemrég egy ismerősömnél pl. egy nagyon szép indián arcot, de nem tudom őt elérni, és nem tudom megkérdezni hol találta.
Bocs nem láttam, hogy fiú tévedt ide a lányok közé.
Ez itt most egy kicsit másfajta kézimunkázás, mint a mire te gondolhattál. Nagyon huncut fiú vagy igy unalmadban. Ez hobbi és lesz belőle keresztszemes terítő, kép, falvédő, lesz még belőle csipketerítő, és sál, kardigán, stóla, bármi ami szép, meleg, divatos, hordható, díszítésre alkalmas, kötik, varrják, horgolják, csomózzák. Férfiaknak ajándék szeretettel, sál, sapka, mellény, kardigán,pulóver.
Sziasztok !
Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Nagyon szeretek keresztszemes kézimunkákat varrni. Hallottam, hogy szokott lenni olyan kiállítás, vagy esetleg verseny, ahol bárki elviheti a kész képeit. Tud valaki ebben segíteni?
"Kézimunkázás mint hobbi"
-> biztos, hogy ez jó rovatba került?:))
Mindenkinek boldog új évet!
Nagyon régen jártam erre, de a többiek sem valami aktívak.
Mit csináltok, hogy teltek az ünnepek?
Minden kedves résztvevőnek jó munkát, unokázást, meg sok szépet és jót kívánok!
Szia!
Egyszerűbbeket szeretnél, vagy akár bonyolultabbat is?
Sziasztok!
Nagyon régen ültem gép előtt, vagy ha igen nem volt idő internetezni!
Elkezdődött a suli nagyon kevés időm van kézimunkázni. Kicsit irigykedve olvastam, hogy miket csináltok, na meg az unokákat! Írjatok mi van veletek, mit csináltok!
Mindenkinek minden jót, jó kézimunkázást!
További ajánlott fórumok:
- Ki szeret kézimunkázni? Esetleg minták bemutatása, cseréje...
- Hogy lehetne kiszedni házilag a kézimunkákra, hímzett terítőre csepegett gyertyaviaszt?(paraffin)
- Keresztszemes kézimunka : mintát ingyen hol találok?
- Szegedi kézimunkázókat keresek (kötés, horgolás)
- Kersztöltéses kézimunka mintákat keresek!
- Keresztszemes kézimunkához hol találok jól működő, leszámolható minta programot?