Kétgyermekes anyukák (beszélgetés)
Fiatalon lettem anyuka, minden percemet kitöltötte az első kisfiam, aztán jó volt a nyugisabb időszak. Ő mindig is szeretett volna kistestvért és már nekünk is hiányzott a gőgicsélés, hát így belevágtunk másodszor is.
Gondoltam a kezdeti lelkesedés a kistesó után hamar eltűnik...szerencsére nem így lett, pátyolgatja, szeretgeti, vigyáz rá, segíti. :)
Sziasztok! Nekem a fiam 6 éves a lányom 3,5 éves. Nagyon sokat verekednek, veszekednek, vitatkoznak.
Sokszor már elegem van belőlük. Kérdezem, hogy én rontottam el-e valamit a neveltetésükben. Verekedni nem engedem őket.
5 percig sem tudnak meg lenni egymás mellett vitatkozás nélkül.
Sziasztok!
A kisfiam 15 hónapos, a lányom 7 éves és 3 hónapos!
6 év van közöttük, és imádják egymást. KOP-KOP.
Reméljük így is marad.
A nagy nagyon sokat segít, tanítja, és neveli is egyben a kicsit.
szia
neked is jó éjszakát
én, amig a fiam 10 éves nem lett, nem is akartam még egy gyereket, aztán mégis, azt mondtam, most vagy soha. tényleg. ezért van náluk ez a nagy korkülönbség.
folyton egymást piszkálják. ha a lány játszik szépen, a fiam megy oda hozzá és fordítva.....aztán megy a sírás, van, hogy egész nap csinálják...
sokszor már nem bírom elhallgatni. hiába mondom nekik, hagyják már a másikat, nem! a fiam a 13 évével sokszor rosszabb, mint a lány:((((
hát igen, nálunk a nagyobbik fiú, a kicsi lány.
(én még egy fiút szerettem volna), de most már én örülök neki a legjobban, hogy lány.
azért nálatok sok az a hét év, nem?
Szia!
Nekem 11 és majdnem 4 évesek, fiúk. :)
Környezetemben én sem tudok ekkora különbséget...
szívesen beszélgetek olyan anyukákkal, ahol két gyermek van, főleg, ahol nagy a korkülönbség.
nekem az egyik gyerekem 13 , a másik 3 éves.