Két tűz között (beszélgetés)
Anno nem akartam férjhez menni. Mindig azt mondtam, hogy majd örökbefogadok majd egy gyermeket. Édesanyám pedig az alábbiakat mondta...
Utólag igazat adok neki.
Hát igen 3 gyerek 23 évesen így azért érthetőbb az ellenszenv...Tényleg van akit egy gyerek nélkül se fogad el soha az anyósa bármit tesz. Olyat kéne keresned aki tényleg bevállal a gyerekekkel együtt.
Miből gondolod 2 hónap után hogy ásó kapa nagyharang ?
Az én "anyósom" sem fogad el.Lassan 7 éve vagyunk együtt.Egyszer kiakadtam,hogy folyamatosan a hátam mögött magyaráz és volt egy hatalmas vitánk.Mindig talált valami kifogást,hogy mi a gondja velem.Most már egy fokkal jobb a kapcsolatunk,de nem mondanám,hogy szeretjük egymást.Itt a fórumon is mindenki jött az okos tanácsaival vagy a kritikáival,de szerintem ha valaki attól kezdve utálja a másikat,hogy be lett mutatva,nehéz megváltoztatni.Egy időben még meg akartam neki felelni,de most már nem töröm magam.Elég házias vagyok és ha próbáltam neki segíteni vagy főztem,tuti folyamatosan piszkált és nem akarta,hogy az ő edényit használjam.Ha nem csináltam semmit,akkor én voltam a lusta dög.És ez még csak 1-2 dolog.Mindig volt valami oka,hogy miért nem fogad el.Persze,ha már nem volt reális a dolog,akkor kitalált mást.Eleinte a párom nem nagyon állt ki mellettem,mert nem akart vitát vele,de én meg közöltem,hogy léphetne valamit,mert nekem elegem van.Nem kértem,hogy válasszon,csak hogy beszélgessen el többször az anyjával.
Szóval a fórumindítónak azt mondanám,hogy egy (vagy több) gyerekkel hatalmas feladat lesz azt elérni,hogy legalább 1-1 normális szót szóljon hozzád.Nekem gyerek nélkül 7 évembe telt.
Valóban ne kérd,hogy válasszon...az anyja mégis csak az anyja..inkább kerüld el valahogy az anyóst,ha nincs más lehetőség...
Vagy tedd helyre aztán leszáll rólad:)
Szakítani azért nem biztos,hogy jó ötlet miatta..
Szakadj le arról a fiúról és keress magad és a három gyereked mellé egy korban is hozzád illőt.
Egy 22 éves fiú még nem alkalmas egy készen kapott család fejének lenni.
Úristen!!!!!!!
...és akkor még a többi ellentmondásról nem is beszéltünk, amik a történetben vannak.
Akkor az a szegény anya még elég toleráns!
Az a helyzet, hogy minden anyós volt egyszer meny is.
És minden meny lesz egyszer anyós is.
Mivel minden rosszban van valami jó, Ti tanuljatok az Anyósból és majd megmutathatjátok a világnak annak idején, hogy Ti vagytok a "Világ Legjobb Anyósai" !:)
Ugye így lesz ?
Zavaros !
...Neki tagad - tehát beszélgettek már.
...Nem is beszélgetnek, mert nem ismeri.
...Be lettek mutatva!
Ismét felteszem a kérdést : MI VAN ???
Csak ez a lehetőség marad!
Ha oda látogatsz, vigyél sütit, amit te csináltál, lássa, hogy rendes, házias nő vagy, érted.
Ennek semmi köze az előítélethez.
Két különböző életállapot.
Egy válás után már késő. A férfi is ilyenkor jön rá általában, hogy hülye volt, hogy hagyta.
Érdekes egyébként, hogy a nők nem igazán hagyják, hogy a szülők beleokoskodjanak, míg a férfiak az anyukájukra hagyatkoznak.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között)
- 34-48 év közöttiek nappalija
- Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- 3- 7 év közötti gyerkőcök klubja