Két napja késik a menstruációm, terhességi teszt negatív (beszélgetős fórum)
Nincs semmi okom, csak ha már a tesztek negatívak, akkor nem tudom mi lehet. És a neten már minden hülyeséget összeolvastam :)
Szóval felhívtam a dokit, aki jövő hét keddre adott egy időpontot. Mondta, hogy felesleges előtte menni, mert még úgy sem látna semmit. Ezért várjunk még egy kicsit.
De ha időközben megjönne, akkor is menjek, mert akkor megnézi, hogy mi lehetett a késés oka.
Úgyhogy most egy hét várakozás következik. Tesztelni már nem fogok. Nem idegesítem magam. Hanem inkább elfoglalom magam valami mással. :) Úgy is van bőven mit tennem
Szóval még 7 nap és minden kiderül. Hacsak előtte meg nem jön a mensim.
Az én Anyukám mindhármunknál az első óráktól fogva falánk lett, de az ilyen azonnali tüneteket produkáló esetek inkább kivételesek. :D
A Te tüneteid eléggé ijesztőek, én megijedtem volna a folyamatos szúrástól.
Nekem a harmadik gyerekemnél volt egy kicsi, halvány vérzés, mielőtt meg kellett volna jönnie. Aztán a 28-ik napon délutáni teszt lett pozitív.
A méhen kívüli terhességemnél pozi teszt volt, barnázás, és rettenetes fájdalom egy konkrét pontban.
Tudom, milyen érzés reménykedni a pozi tesztben. Sok sikert kívánok! 🍀
Előfordul egy kis barnázás, piros pöttyözés beágyazódásnál, vagy lehet menses előtti napokba is ha hormon ingadozás van, pár nappal előtte jelez így a szervezet. Lehet csak simán késik.
De az is lehet, hogy ez már baba, sokan vannak így, hogy nem tudják eldönteni mi lehet ilyenkor.
3-4 nap múlva tesztelj megint, és akkor már lehet látszódni fog a teszten. Drukkolok!
Pár napos terhesség sem okoz tünetet, de a késés sokféle oka sem. Lehet, hogy a doki sem fog tudni mit mondani, de zaért menj el, hogy megnyugodj.
Két napos "késés" még tényleg csak idézőjeles, nem késés. A szervezetünk nemigen követi a naptárat, napra pontosan legalább is nem.
További ajánlott fórumok:
- A menstruáció 4. napján mennyi esély van terhességre?
- Késik a menstruációm már 4. napja. Mik lehetnek az okok a terhességen kívül?
- Két napja késik a menstruációm, ma negatívat teszteltem. Lehetek terhes?
- 4 napja csak pecsételő vérzésem van a menstruáció helyett. Vajon ez terhesség vagy valami más lehet?
- Terhesség alatt érezheti-e a kismama a menstruációs tüneteket a hónapok azon napjain, amikor "meg kellene betegednie"?
- Már egy hete késik a menstruációm, a terhességi teszt negatív, mi lehet?