Késik a menstruációm már 4. napja. Mik lehetnek az okok a terhességen kívül? (tudásbázis kérdés)
Hát a hormonok valóban így felboríthatják a ciklust, mi lombikra járunk, tapasztalat.
Nem beszélve arról, hogy az erős baba utáni vágy is képes késleltetni a cilust, hiszen az egészet az agyad irányítja, szóval pszichésen is késhet/kimaradhat.
Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon, de...
Mivel már túl vagyok a 4, 5X-en és sajnos még nincs kisbabánk belevágtunk a "babaprojekte".
Évek után végre találtam egy olyan dokit aki nem azt hajtogatta ilyenkor már nem lehet gyerek, felejtsül el.
Kezdtem a petevezeték átf. vizsgálattal- borzasztóan fájt-és utána 2 napig véreztem. Nem kívánom senkinek a fájdalmat. Sajnos 1-ik petevezetékem nem átjárható, de a dokim megnyugtatott -egyik is elég.
Aztán szedtem clostit 2x1- eredmény 19, 20 tüsző. -kaptam szurit uh után, aztán vártunk. . késett a "mensi" 1 hetet -gyors tesztelés-ami (-)aztán 1 napos vérzés(06. 12. ) Doki uh- nem látok semmit. HA megjön kezdjem a clostit. Csak, hogy azóta nem jótt meg, a tüszőrepesztő szuri igy hazavághat??
Bocs, ha nagyon hosszúra sikeredet, de tanácstalan vagyok- mit tegyek
Nekem az idegességtől egyszer 3 hónapig nem volt menstruációm:-(
A nőgyógyász közölte, semmi bajom, csak a stressz...
Mikor rendeződtek a dolgok, helyreállt minden.
4 napot bármikor csúszhat a menszesz...
Nem kell rosszra gondolni :-)
További ajánlott fórumok:
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek?
- Két napja késik a menstruációm, terhességi teszt negatív
- Stressztől vagy terhességtől késik a menstruációm?
- Már egy hete késik a menstruációm, a terhességi teszt negatív, mi lehet?