Két lépcsős lesz a Google belépés (beszélgetés)
Nem , csak még egy emailt küldtek . A szöveg ugyanaz .
Nem tettem semmit .
Működik minden .
Szerintem ha valóban két lépcsőssé tennék , más is kapott volna ilyen emailt .
Nem teszek semmit . Remélem november 3.-a után is működik a Google belépés egy lépcsős belépéssel .
Pontosabban
"Gmail is a free email service provided by Google."
Engem az érdekelne, ha mar aktiválva van, mert másra nem tudok gondolni az 5-ös hsz-ben leírt miatt, hogyan lehetne levenni róla a rontást?
Nem vagyunk kizárva, csak bonyolítva 🙂
Csak nem irod le a feladó emilcimét, illetve a kis háromszögre kattintva kijövő üzenetet. Valami ilyesmi
"küldő: gaia.bounces.google.com
hitelesítő:accounts.google.com"
És pontosan mit ír
De bizonyára azért kaptad mert más telefonrol/számitógépröl, más IP cimröl léptél be és ezért sikoltozik a Gmail
Két lépcsős úgy tud lenni, hogy valamelyik belépésnél elkezdi a folyamatot, kérdéseket tesz fel, adatot kér, engedélyt, leokézod stb. Ez nem megy észrevétlenül, és ha te állítod be, akkor be fogsz tudni lépni.
Én több fiókot kezelek, nem kapott ilyen értesítést egyik sem.
no-reply@acco ...
Ez mi ? Foglalkozzak vele , vagy felejtős ? Félek , nehogy ne tudjam használni a telefonom , tabletem , okos tévém ...
De ne csak a nevet nézd, amit kiír, hanem hogy milyen email címről küldte. Ha valami fura akkor az tényleg spam lesz.
Amúgy mi áll az emailben? Elolvastad? Nincs ott, hogy mi a teendő...?
A feladó emilcimét ird ide!
Amugy spam, adathalász stb. ahogy irták. Ha a Google akar vlamit akkor az ÁSZF-re hivatkozna
Ezt a gmail már régóta tukmálja, azt hiszem, sikeresen visszavertem, mert egy ideje már nem.
Viszont van egy olyan fiókunk, amibe itthon nem tudok belépni, munkahelyen simán. Ki érti ezt...
További ajánlott fórumok:
- Hárpijják - belépés csak ajánlólevéllel
- Kisgyermekes anyák másképp - belépés csak saját felelősségre
- Iwiw belépéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Új jelszót mikorra kaphatok?
- Facebook belépési probléma, mi lehet a gond?
- Hogyan tudnám leszedni a Google böngészőmről a WebSearchot?
- Google szerint holnap 3 fokkal melegebb lesz 🌞🌞🌞