Két év után pocakosan (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel, nekem van eladó argentum metallicum és testes comp is, mivel sikerült babaprojekt :) Van bontatlan is, a bontottat ajándékba odaadom hozzá.
Privátban keressen, akinek aktuális.
Gratulálok! Hogyan sikerült újra és újra erőt merítened? Az igazat megvallva már most el vagyok kenődve az első után. Jucus
megszületett a kisfiam junius 19én 56cm el és 4140g al.Benjámin.remélem mindenki jol van.
babát tervezös oldalrol rendeltük argentum metallicum d6 a neve.bocsi de alig van netem ezért ritkán vagyok.meg várjuk a picit mert már csak 2hetünk van.de szoritok mindenkinek.
férjem ezeket szedte:
- D-vitamin (2000 NE)
- Béres Actival Max (abban van mindenféle, pl. cink, asszem 15mg, meg C-vitamin, stb.)
- E-vitamin, 200mg
és bevált, a tegnapi eredménye csúcs lett!!! :)
Sziasztok!
Utána olvastam Én is egy csomó vitaminnak mert páromnál is meddőséget diagnosztizáltak bár még most megyünk a jövőhéten a vérvizsgálat eredményeiért és akkor mondják meg hogy hogyan is legyen a továbbiakban ...de úgy gondolom hogy a cseppekkel illetve vitaminokkan nem ártunk senkinek ...ezért szeretném Én is megkérdezni hogy miket használtatok ...előre is köszönöm
Szia!Gratulálok a babához!Megkérdezhetném én is hogy milyen cseppekről,vitaminokról van szó?Mert sajnos mi is lassan másfél éve probálkozunk és sajnos semmi.Voltam hormon és pajzsmirigy vizsgálaton ott csak annyi derült ki,hogy a ciklus idejéhez képest lh/fsh kicsit emelkedettnek tünik.Jár valaki esetleg hasonló cipőben?
igen az orvos azt mondta hogy dupla méh más néven Uterus duplex de még azt is mondta
a h kétszarvú.....kérdeztem tóle hogy akkor most melyik,mert egyátalán nem mindegy ugye a válasza az volt hogy nehéz így megállapítani... és sövény is van közte! nem műttetem meg mert akkor sérűlne a másik méh is !ezt mondta! DE MINDENKÉPPEN ki szeretném kérni egy másik orvos véleményét is !
dupla méh? mármint méhsövényed van? mert az igenis nehezíti a babatémát, és előtte meg kellene műteni...
lányok köszönöm az üziket probálok mindenkinek válaszolni remélni tudom hogy legalább néhányotoknak segiteni fog sajnos igérni én sem tudom de szurkolok mindenkinek.majd irjátok meg lett e valakinek eredmény de szerintem beszélgetni is tudunk itt jo kis társaság jött össze.
sziasztok! NEm is tudom hogy is kéne kezdenem,mert nem szoktam fórumokon írni....de most mégis,mert megnyugtató érzéssel tölt el h igenis vannak csodák :) az én történetem a következő: 9 hónapja próbálokzunk eddig eredménytelenűl :( felkerestem egy dokit akki megállapította h dupla méhem van...habár ő szerinte ez nem akadályozza a teherbeesésést..mivel nem volt menstruációm márciusban így duphastont kaptam amitől meg is jött,elmentem tüszőnézőbe is ahol volt egy 20 mm tüszőm,de a masikban csak 6mm :(....sajnos nem lettem babás! Most fejeztem be Closty szedését napi 2 tabletta 5 napig! Jöv.héten kell mennem tüszőnézőbe majd tüszőrepesztő injekcióra! Nagyon Bízok benne ,hogy most sikerülni fog :) illetve hogy meg is marad mivel dupla méhem van ezért fedl kell készűlnöm ,hogy vetélések sora vár ránk :( HA valaki hasonló cipőben jár és írna róla, azt megköszönném :)
hát mi is csak probálkoztunk utána olvastunk a témának hogy milyen vitaminokat érdemes ilyenkor szedni de azokat nem szedte tul rendszeresen.a cseppeket még magamnak rendeltem mert a petékre is jo hatással van nekem meg hosszu volt a ciklusom.aztán mondtam neki probálja ki ö is mert ugy hirdetik hogy a spermiumok mozgását segiti.ezt szedte ö 2honapig.priviben szivesen megirom mindenkinek a nevét meg hogy hol lehet rendelni .
Szia!
Gratula, hogy ilyen ügyesek voltatok, jó egészséget!
Privátban akár megírnád, hogy miket szedett a párod, és hogy honnan tudtátok meg, hogy azokat kellene?
Köszi
Üdv
szerintem az ilyen méregdrága cuccok (Fer14, stb.) összeállíthatók az ár töredékéért.
Gratulálok!
Nekünk 11,5 év után jött össze a 3. lombik volt sikeres, most 2 kis pocaklakóm van!
Engem is a hatásosnak vélt szerek érdekelnének, csilla183, kérlek írd meg őket, ezzel segítenél igazán!! Köszi! :)
Gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek!!!
Gratulálok! Megtudható a csepp neve? Egy próbát megérne...
Nagyon jó egészséget és gondtalan terhességet és bolog babázást a picurhoz
Köszi a cikket, természetesen segít! Jó egészséget nektek! Boldog babázást majd!
Nálunk szinte szóról szóra ugyanez volt. Első ítélet: meddőség, csak ICSI lombik jöhet szóba... Majd a férjemnek vitaminok, nekem diéta, életmódváltás, pajzsmirigygyógyszer... akkor már csak inszeminációt mondtak, végül abban a hónapban, amikor inszemre vártunk spontán megfogant. Itt piheg épp az ágyában :).
Gratulálok!
Mi is ott tartunk, hogy van egy lánykánk és nem akartunk korán kistesót, na de mostmár nagyon régen csak próbálkozunk de nem sikerül. A lánykánk elmúl 4 éves. Milyen cseppet szedett a párod?
Ezt a cikket biztatásként írom a hasonló sorsú pároknak, akiknél kimondták, hogy meddő egyik, vagy mindkét fél. Két év sikertelenség után megkaptuk a csodát. Ne adja fel senki! A történetünk remélem reményt fog adni...
Ugrás a teljes írásra:
Két év után pocakosan
További ajánlott fórumok: